Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Agora

Domenii, Str. Tintasului nr. 27, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
021.224.2482, 0722.304.431

CAPACITATE

10-180

MENIURI DE LA

45 euro

PARCARE

pe strada

Arată galeria foto completă

Restaurantul Agora este situat in imediata apropiere a Parcul Copilului din Bucuresti sector 1, intre piata Domenii si Calea Grivitei.

Cu o capacitate de 100 de locuri in restaurant si 40 locuri in salonul mic, poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si calitativ.

Numele: Agora era piata publica a oraselor grecesti antice. Aici, in fata poporului adunat, regele se prezenta, purtand sceptrul si facea cunoscute hotararile pe care le luase impreuna cu nobilii.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul Agora este locul ideal unde va puteti organiza intalnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura zi de zi de preparate delicioase pregatite de bucatarii nostri. Meniul din care poti alege este unul variat in care se imbina renumite mancaruri din bucataria europeana cat si specialitati specifice romanesti.

La noi va asteapta o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite:

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului cu capacitate de pana la 80 de persoane, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa.

Meniuri evenimente Agora

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - cu open bar, de la 55 euro [format PDF 0.3MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu open bar, de la 45 euro [format PDF 0.3MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Agora

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Agora.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Agora