Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Complex aiciKM36

Găiseni, Autostrada A1 București-Pitești, km 36, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0738-999-009

CAPACITATE

10-600

MENIURI DE LA

50 euro

PARCARE

200 locuri

Arată galeria foto completă

Daca doriti sa iesiti din monotonia cu care sunteti obisnuiti in Bucuresti, complexul aicikm36 va ofera aceasta posibilitate.

Puteti intra de acum intr-o zona privilegiata in care eleganta si amabilitatea intalneste stiinta si creativitatea. Filosofia noastra este ca orice nunta este unica, este un moment magic ce reflecta personalitatea mirilor in fiecare detaliu. De aceea acordam importanta cuvenita fiecarui amanunt, constienti de faptul ca nunta reprezinta o carte de vizita in fata invitatilor.

AICIKM36 VA PUNE LA DISPOZITIE:

Saloanele sunt destinate mai multor tipuri de evenimente: nunti, botezuri, aniversari si evenimente corporate.

Saloanele aicikm36 - elegante si rafinate va asigura cadrul ideal pentru petrecerea celor mai importante momente din viata dumneavoastra!

Meniuri evenimente aiciKM36

MENIURI NUNTĂ - sâmbăta, open bar, decor inclus, de la 55 euro [PDF 0.1MB] MENIURI NUNTĂ - duminica, open bar, decor inclus, de la 53 euro [PDF 0.1MB] MENIURI NUNTĂ - extrasezon, open bar, decor inclus, de la 52 euro [PDF 0.1MB] MENIURI BOTEZ - open bar, decor inclus, prețuri de la 50 euro [PDF 0.1MB] MENIURI ANIVERSARE - prețuri de la 34 euro [PDF 0.1MB] MENIURI CORPORATE - prețuri de la 34 euro [PDF 0.1MB]

OFERTĂ CUNUNIE - (personalizat) pretul meniului se va stabili in functie de lista finala a preparatelor alese

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Complex aiciKM36

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Complex aiciKM36.

Saloanele aiciKM36

CORT LA PISCINA

600 persoane

SALON BALLROOM

80 persoane

Cu o capacitate a salonului de pana la 120 de persoane, aer conditionat, mobilier si decoratiuni de lux, posibilitatea de a aranja si decora locatia pentru orice tip de eveniment, organizarea ireprosabila naste ecouri si amintiri de nesters.

HOTEL

22 camere

Complet renovat si modernizat, clasificat la 3 stele, cu 16 camere duble si 2 apartamente, insumand 40 locuri de cazare. Dotări: minifrigider, televizor cu canale prin cablu, aer conditionat, Wi-Fi. Baia privata este dotata cu un dus si uscator de par.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la aiciKM36