Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Amalfi Alegria

Berceni, Sos. Berceni nr. 29, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0770.325.613

CAPACITATE

50-170

MENIURI DE LA

Arată galeria foto completă

Amalfi Alegria reprezinta un concept nou pe piata organizarilor de evenimente din Bucuresti si din imprejurimi. O echipa de profesionisti, cu peste 7 ani de experienta in domeniu, si-a propus sa-si resfete clientii cu preparate culinare si servicii de cea mai buna calitate, in schimbul unor preturi mai mult decat avantajoase.

Situata intr-o zona aglomerata a Bucurestiului, locatia noastra ofera un acces facil vizitatorilor sai, atat prin reteaua de transport in comun cat si cu masina personala.

Bucataria proprie si oamenii nostri pregatiti sa satisfaca cele mai exigente gusturi, garanteaza reusita evenimentului dumneavoastra!

Meniuri evenimente Amalfi Alegria

All Inclusive - Sâmbăta, fără alte taxe, 64 euro.
Descarcă meniuri NUNTĂ de la 65 euro în format PDF [0.04MB] Descarcă meniuri BOTEZ de la 43 euro în format PDF [0.04MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Amalfi Alegria

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Amalfi Alegria.

Saloanele Amalfi Alegria

SALON POSITANO

50-130 persoane

Sala de evenimente are o suprafata de 250 mp, un ring de dans generos de minim 50 mp. Se pot amenaja 11 mese de invitati, a cate 10-12 locuri, masa de Prezidiu de 4-6 persoane si masa pentru staff (muzica, foto-video, etc) de 8 locuri.

Povestea. Positano este unul dintre cele mai frumoase orase de pe Coasta Amalfi si din Italia. Marea Tireniana are nuante ireale de turcoaz in Positano, iar impreuna cu casutele viu colorate care imbraca muntele, ofera o priveliste rara turistilor care ajung aici prima oara.

SALON RAVELLO

70-170 persoane

Suprafata totala a salii este de 300 mp, ringul de dans are o suprafata de minim 60 mp. Se pot amenaja 14 mese de invitati, a cate 10-12 locuri, masa de Prezidiu de 4-6 persoane si masa pentru staff (muzica, foto-video, etc) de 8 locuri.

Povestea. Ravello este loja Coastei Amalfitane, este un taram de poveste, cocotat la 365 metri deasupra nivelului marii. Ravello ofera imagini splendide catre coasta, abunda in vegetatie si este faimos pentru vilele si gradinile sale maiestuoase.

Solicita oferta de la Amalfi Alegria Solicita oferta de la toate locatiile