Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Amalfi Alegria

Timpuri Noi, Str. Logofatu Tăutu nr. 64, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0722-163-270

CAPACITATE

60-250

MENIURI DE LA

68 euro

Arată galeria foto completă

Amalfi Alegria reprezinta alegerea perfecta pentru evenimente de orice tip: nunti, botezuri, cununii, aniversari, petreceri de firma, seminarii si conferinte, fiind situat in zona centrala a Bucurestiului, langa statia de metrou Timpuri Noi.

Deoarece suntem constienti de importanta exclusivitatii evenimentului special din viata dumneavoastra, am amenajat o singura sala de evenimente in locatie. Avem bucatarie proprie, parcare, garderoba si camera pentru mirese sau mamici, cu baie proprie.

Salonul, cu suprafata de 400 mp, asigura o capacitatea maxima este de 250 persoane, dispuse la mese rotunde de cate 10 persoane, ramanand loc suficient pentru un ring de dans generos.

Designul elegant cu accente exclusiviste, terasa cocheta cu o capacitate de 70 locuri, verdele care impanzeste intrega curte, alaturi de personalul profesionist si primitor, fac din Amalfi Alegria alegerea perfecta pentru evenimentele dumneavoastra.

SERVICII INCLUSE

Va asteptam cu drag in locatia noastra, sa descoperiti placerea de a experimenta un eveniment la adevarata lui valoare, lasand toate grijile organizarii in seama profesionistilor, cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

Meniuri evenimente Amalfi Alegria

Reducere pentru nunțile organizate în zilele de duminică.

SERVICII INCLUSE

aranjamente florale

fete de masa, servete, opis invitati

scaune Chiavari, numere de masa

suporti lumanari cununie

casuta dar

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - sambata 80 euro / duminica 68 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - începând de la 60 euro [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Amalfi Alegria

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Amalfi Alegria.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Amalfi Alegria