Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant si Terasa Amarillo

Intersectie Dr. Taberei cu Blv. Brasov (intrare parc Moghioros), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Restaurant, Locatie nunta botez
0722.244.599, 0722.215.615

CAPACITATE

10-150

MENIURI DE LA

35 euro

PARCARE

Da

Arată galeria foto completă

La Restaurant Amarillo va puteti desfata cu minunate preparate culinare. La noi totul este pur si simplu delicios! Mananci pe saturate de "te lingi pe degete".

Nu stiti unde sa va beti cafeluta de dimineata? La Amarillo puteti alege dintr-o multitudine de cafele aromate, bine facute, care iti vor face ziua mai placuta.

Sunteti asteptati si in noul salon de la etaj, cu o capacitate de circa 100 de persoane, ideal pentru petreceri si evenimente de orice fel!

Doriti sa iesiti la o bere sau un pahar cu vin alaturi de prieteni? Tot aici veti gasi cele mai variate sortimente de bere si de vin.

Daca vreti sa va scoateti prietena la o terasa si s-o impresionati, comandati-i unul dintre minunatele cocktail-uri si o veti da gata! Dar stiti cum e, vorba multa saracia omului. Cel mai bine e sa veniti si va veti convinge singuri, dar noi va garantam ca veti reveni.

Organizam mese festive si petreceri private.

SERVICII CATERING
Oferim servicii de catering pentru diverse ocazii: petreceri, mese festive la domiciliul dumneavoastra sau la locul de munca. Comanda minima 100 lei. Detalii la 0722.244.599. Preparatele se ridica din restaurant, nu avem posibilitatea de livrare.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant si Terasa Amarillo

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant si Terasa Amarillo.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Amarillo