Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ambasad’or Events

Otopeni, Drumul Odaii nr. 34–36, Otopeni, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0734.442.219, 0728.808.029, 0731.530.438

CAPACITATE

80-1000

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Ne plac poveștile cu final fericit. De aici vine și filosofia Ambasad’Or: Zâmbește, Bucură-te, Petrece! Orice-am face, tu ești în centrul atenției noastre. De asta, atunci când vrei să lucrezi împreună cu cei mai buni, vei alege o singură cale. Dacă citești acest text, ai ales-o deja!

Ambasad’Or Events poate găzdui până la 1000 de invitați în cele patru saloane din care este alcătuit. Orice eveniment ai avea în plan, nu eşti singur! Împreună, vom picta în detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent că este o nuntă, un botez sau un eveniment de afaceri.

Dorințele clienților noștri sunt ca o poruncă pentru noi, obiectivul nostru este ca aceste dorințe să fie conturate într-un mod cât mai elegant, oferind evenimentului vostru o notă deosebită, ce va rămâne o amintire veșnică pentru voi și invitații voștri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Președintelui Centrului de Evenimente Ambasad’Or Events. Experiența colosală pe care a dobândit-o în domeniul ”wedding planning” își spune cuvântul. Nicușor Stan vă va consilia în pregătirea evenimentului vostru, până la cele mai mici detalii, povestea voastră căpătând, astfel, contur într-un timp relativ scurt. Presiunea, situațiile contra-timp, agitația, toate acestea ni le vom însuși noi pentru ca voi să vă bucurați cât mai mult de această zi unică în viața voastră.

Inspiraţi de natură, am creat încă de la intrarea în Centrul de evenimente Ambasad’Or Events o atmosferă imposibil de uitat, cu alei de promenadă care brăzdează sofisticat spaţiul verde punctat de câteva băncuţe elegant aranjate în acest peisaj luxos. Aleea principală poate fi decorată cu un covor roşu pentru o primire demnă de Oscar sau cu incredibile torţe şi coloane romane pentru un efect cu adevărat impresionant. Orice eveniment care are nevoie de aer liber găseşte la Ambasad’Or gazda perfectă.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Ambasad’or Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ambasad’or Events.

Solicita oferta de la Ambasad’or Events Solicita oferta de la toate locatiile