Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ambasad′or Events

Otopeni, Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0728-808-029

CAPACITATE

80-1000

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Ne plac povestile cu final fericit. De aici vine si filosofia Ambasad′Or: Zambeste, Bucura-te, Petrece! Orice-am face, tu esti in centrul atentiei noastre. De asta, atunci cand vrei sa lucrezi impreuna cu cei mai buni, vei alege o singura cale. Daca citesti acest text, ai ales-o deja!

Ambasad′Or Events poate gazdui pana la 1000 de invitati in cele cinci saloane din care este alcatuit. Orice eveniment ai avea in plan, nu esti singur! impreuna, vom picta in detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent ca este o nunta, un botez sau un eveniment de afaceri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Presedintelui Centrului de Evenimente Ambasad′Or Events. Experienta colosala pe care a dobandit-o in domeniul wedding planning isi spune cuvantul.

Nicusor Stan va va consilia in pregatirea evenimentului vostru, pana la cele mai mici detalii, povestea voastra capatand, astfel, contur intr-un timp relativ scurt. Presiunea, situatiile contra-timp, agitatia, toate acestea ni le vom insusi noi pentru ca voi sa va bucurati cat mai mult de aceasta zi unica in viata voastra.

Inspirati de natura, am creat inca de la intrarea in Centrul de evenimente Ambasad′Or Events o atmosfera imposibil de uitat, cu alei de promenada care brazdeaza sofisticat spatiul verde punctat de cateva bancute elegant aranjate in acest peisaj luxos.

Aleea principala poate fi decorata cu un covor rosu pentru o primire demna de Oscar sau cu incredibile torte si coloane romane pentru un efect cu adevarat impresionant.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ambasad′or Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ambasad′or Events.

Saloanele Ambasad′or Events

Salon Beverly Hills

Până la 250 persoane

Ambasad’Or Events vă trimite cu gândul în Beverly Hills, prin intermediul acestui salon, inspirat din extravagantul stil baroc, îmbinat armonios cu elegante accente glamour. Când luxul și designul se întâlnesc, se întâmplă minuni: așa este și acest proiect, ce combină stilul glamour cu detaliile contemporane și designul de obiect.

Un perete colosal îmbrăcat cu foiță de cupru redă o notă călduroasă atmosferei. Vasele mari cu flori, candelabrele din cupru cu numeroase braţe şi multe cristale de Boemia, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

Salon Manhattan

Până la 180 persoane

În salonul Manhattan, privirile vă vor fi captate de mobilierul ce reunește un mix de stiluri, printre care se numără cel florentin sau cel baroc, fiind la fel de elaborat şi elegant. Din punct de vedere cromatic, glamourul este caracterizat de utilizarea nuanţelor de crem, maron, auriu, argintiu, şi nu în ultimul rând, cuprul, care este aducător de noroc.

Acesta transmite un aer extravagant prin luminile murale arhitecturale și drapajele de plafon alcătuite din cea mai fină hârtie de orez.

Salon Route 66

Până la 600 persoane

Vedetele salonului Route Sixty Six sunt cei doi pereți colosali îmbrăcați cu foiță de cupru. Liniile geometrice din foiță de cupru executate până la cel mai mic detaliu dinamizează spațiul și creează un contrast perfect.

Vasele mari cu flori, candelabrele cu numeroase braţe şi multe cristale, veiozele şi ramele foto sunt alte accesorii ce completează un interior amenajat perfect, în stil glamour.

Salon Broadway

Până la 120 persoane

Designeri renumiți din întreaga lume s-au întrecut pe ei înșiși în conceperea salonului Broadway. Pereții lambrisați cu lemn masiv și capitonați cu piele oferă un aer clasic și elegant evenimentului vostru. Pe lângă construcția arhitecturală aparte, în cadrul acestui salon veți întâlni cel mai mare și mai spectaculos bar din Complexul Ambasad’Or Events.

Terasa vă oferă o priveliște memorabilă către piscină, ceea ce creează o atmosferă unică, clasică, dar și modernă în același timp, evenimentului dumneavoastră.

Pavilion Dubai

Până la 600 persoane

Oaspeții vor fi întâmpinați pe marginea piscinei cu un pahar de șampanie, putând apoi să se relaxeze și să socializeze în zona baldachinelor special amenajate. Cele 3 candelabre cu cristale de Bohemia vă creează o imagine memorabilă în ceea ce privește evenimentul dumneavoastră.

Foarte importante sunt accesoriile, iar oglinzile sunt de nelipsit. Realizate în stilul baroc, amplasate stânga-dreapta salonului, oglinzile mențin un aer eclectic al stilului contemporan predominant și, totodată, redau un aer delicat si feminin întregului spațiu. Ramele acestora sunt strălucioare, cu elemente decorative, pentru a reflecta lumina din încăpere şi a pune şi mai bine în evidenţă spaţiul.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ambasad′or Events