Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ambasad′or Events

Otopeni, Drumul Odaii nr. 34-36, Otopeni, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0728-808-029

CAPACITATE

80-1000

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Ne plac povestile cu final fericit. De aici vine si filosofia Ambasad′Or: Zambeste, Bucura-te, Petrece! Orice-am face, tu esti in centrul atentiei noastre. De asta, atunci cand vrei sa lucrezi impreuna cu cei mai buni, vei alege o singura cale. Daca citesti acest text, ai ales-o deja!

Ambasad′Or Events poate gazdui pana la 1000 de invitati in cele patru saloane din care este alcatuit. Orice eveniment ai avea in plan, nu esti singur! impreuna, vom picta in detaliu tabloul evenimentului vostru, indiferent ca este o nunta, un botez sau un eveniment de afaceri.

Dorintele clientilor nostri sunt ca o porunca pentru noi, obiectivul nostru este ca aceste dorinte sa fie conturate intr-un mod cat mai elegant, oferind evenimentului vostru o nota deosebita, ce va ramane o amintire vesnica pentru voi si invitatii vostri.

Visele voastre vor deveni reale cu ajutorul Presedintelui Centrului de Evenimente Ambasad′Or Events. Experienta colosala pe care a dobandit-o in domeniul "wedding planning" isi spune cuvantul. Nicusor Stan va va consilia in pregatirea evenimentului vostru, pana la cele mai mici detalii, povestea voastra capatand, astfel, contur intr-un timp relativ scurt. Presiunea, situatiile contra-timp, agitatia, toate acestea ni le vom insusi noi pentru ca voi sa va bucurati cat mai mult de aceasta zi unica in viata voastra.

Inspirati de natura, am creat inca de la intrarea in Centrul de evenimente Ambasad′Or Events o atmosfera imposibil de uitat, cu alei de promenada care brazdeaza sofisticat spatiul verde punctat de cateva bancute elegant aranjate in acest peisaj luxos. Aleea principala poate fi decorata cu un covor rosu pentru o primire demna de Oscar sau cu incredibile torte si coloane romane pentru un efect cu adevarat impresionant. Orice eveniment care are nevoie de aer liber gaseste la Ambasad′Or gazda perfecta.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ambasad′or Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ambasad′or Events.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ambasad′or Events