Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Hotel Ambasador ****

Romana, Central, B-dul Magheru nr. 10A, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0742.353.572

CAPACITATE

10-60

PARCARE

limitata

Arată galeria foto completă

Hotelul Ambasador 4**** este situat pe B-dul Magheru, in centrul Bucurestiului, la 3 minute de Piata Universitatii.

Situat la etajul I al hotelului, Restaurantul Ambasador are o capacitate de 50 persoane si este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00. Va asteapta sa va bucurati de savoarea preparatelor, specialitatile restaurantului apartinand bucatariilor internationale si romanesti, fiind servite a la carte.

Poate fi locatia ideala pentru diverse evenimente private, de la o petrecere onomastica restransa pana la o cina festiva de afaceri. Serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta, garanteaza reusita oricarui tip de eveniment.

SALA DE EVENIMENTE PANORAMIC

Situata la etajul 12 al hotelului, poate gazdui evenimente de tip: onomastica, botez, nunta, corporate, guvernamental, non-profit si altele, intr-un cadru intim si restrans. Capacitatea salii este de 60 persoane. Aranjamentele alese cu bun gust, jocurile de lumini si decorul oferit transforma orice eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Ambasador.

SALA DE CONFERINTE

Are o capacitate maxima in format teatru de 100 persoane. Este modulara, putand fi impartita in 2 sali de dimensiuni diferite: o sala cu o capacitate de 70 persoane, iar cea de-a doua sala - 30 persoane.Cele doua sali dispun de doua intrari separate, cu spatiu pentru pauza de cafea, oferind astfel posibilitatea sustinerii simultane a doua traininguri, conferinte.

Echipamente tehnice: videoproiector NEC/4200, retroproiector, ecran de proiectie automatic, DVD Player, monitor plasma/TV, imprimanta si multifunctionale, flipchart si whiteboard Mobil(e), instalatie de sonorizare / 2 microfoane wireless si 2 fixe, internet de mare viteza.

TERASA PANORAMIC ETAJ 11

Terasa amenajata la etajul 11 este un loc la fel de potrivit pentru organizare petreceri intr-un cadru inedit. Noua terasa a hotelului Ambasador ofera facilitatile unui elegant Sky Bar prin imaginea panoramica pe care o ofera. Capacitatea terasei este de 35 de persoane, fiind un spatiu intim pentru desfasurarea unui eveniment in standardele unui hotel de 4****.

Meniuri evenimente Ambasador ****

SERVICII OFERITE DIN PARTEA CASEI

O camera gratuita pentru seara evenimentului

Pachet decoratiuni: fete de masa, huse scaune

Parcare gratuita pentru invitati (in limita locurilor disponibile)

Tarife speciale de cazare pentru invitati

Tarife preferentiale la serviciile suplimentare (coafor - salon in cadrul hotelului)

Descarcă oferta - BROȘURĂ NUNȚI - prețuri de la 67 euro [format PDF 1.3MB] Descarcă oferta - BROȘURĂ BOTEZURI - prețuri de la 54 euro [format PDF 0.6MB] Descarcă oferta - BROȘURĂ ANIVERSĂRI - prețuri de la 35 euro [format PDF 0.5MB] Descarcă oferta - BROȘURĂ CORPORATE - prețuri de la 35 euro [format PDF 0.5MB] Descarcă oferta - BROȘURĂ CONFERINȚE - și business meetings [format PDF 0.4MB] Descarcă oferta - BROȘURĂ WINEBAR - la etajul 11, priveliște deosebită [format PDF 0.8MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Hotel Ambasador ****

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Hotel Ambasador ****.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ambasador ****