Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ambery Hall

Adresa 1: Pipera, Str. Bucuresti Nord nr. 15-23, Bucuresti [HARTĂ]

Adresa 2: Uranus, B-dul Tudor Vladimirescu nr. 22, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0726.232.259

CAPACITATE

100-220

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

"Intr-un Bucuresti mai curand cenusiu, orice pata de culoare si bun-gust ca Ambery Hall e mai mult decat binevenita. Felicitari initiatorilor si mult succes mai departe!" Mircea Cartarescu

Ambery Hall si-a propus sa ofere clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment, in cele doua saloane special destinate - nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

Ambery Hall dispune de doua saloane de evenimente - nunti, botezuri, petreceri corporate, conferinte, lansari de produse, etc.

AMBERY HALL CLASIC

Ambery Hall Clasic reprezinta solutia ideala pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra! Intr-o atmosfera calda, romantica si prietenoasa, aici puteti regasi farmecul vremurilor de altadata, aici veti simti pasiunea si implicarea personala a oamenilor nostri!

Din punct de vedere tehnic, Ambery Hall Clasic inseamna o locatie selecta in zona de Nord a capitalei, echipata cu sisteme ultramoderne de aer conditionat, beneficiaza de terasa exterioara, parcare pazita si spatii verzi generoase.

AMBERY HALL LIGHTS

Ambery Hall Lights vine in intampinarea clientilor Ambery Hall cu un nou model de design, usor modernist, cu lumini arhitecturale programabile in diferite culori, lumini speciale pe ringul de dans, proiectoare deasupra aranjamentelor florale si elemente de decor spectaculoase.

Sala pastreaza ideile de baza din conceptul Ambery Hall: o singura sala de evenimente in intreaga locatie, bucatarie proprie, personal angajat permanent, parcare pazita, grup electrogen, atentie sporita pe fiecare detaliu!

ALTE SERVICII

In completarea ofertei de preparate culinare - retete romanesti si internationale, Ambery Hall va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:

Meniuri evenimente Ambery Hall

MENIU NUNTĂ VARIANTA 1 - la 79 euro cu TVA inclus

MENIU NUNTĂ VARIANTA 2 - la 95 euro cu TVA inclus

MENIU NUNTĂ VARIANTA 3 - la 119 euro cu TVA inclus

Descarcă meniurile NUNTĂ de la 79 euro în format PDF [0.06MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ambery Hall

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ambery Hall.

Saloanele Ambery Hall

Ambery Hall Clasic

100-180 persoane

Ambery Hall Clasic ofera clientilor sai o intrare speciala din curtea interioara a complexului, zona de primire, garderoba, toalete elegante, bucatarie proprie si posibilitati multiple de amenajare a spatiului interior si exterior.

Sala de evenimente are o suprafata neta de 340 mp, asigura o capacitate maxima de 180 persoane la mese rotunde de 8-12 persoane, masa de prezidiu si un ring de dans de 50 mp.

Ambery Hall Lights

120-220 persoane

Intrarea in salon se face din receptia cladirii, o sala suplimentara de minim 180 mp, aflata la dispozitia invitatilor, transformand posibilitatile de amenajare interioara intr-o adevarata provocare!

Sala de evenimente are o suprafata neta de 400 mp, asigura o capacitate maxima de 210 persoane la mese rotunde de 8-12 persoane, masa de prezidiu si un ring de dans de 80 mp.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ambery Hall