Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ambery Home

Pipera, Drumul Potcoavei nr. 23, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0726-232-259

CAPACITATE

40-120

MENIURI DE LA

63 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

"Intr-un Bucuresti mai curand cenusiu, orice pata de culoare si bun-gust ca Ambery Home e mai mult decat binevenita. Felicitari initiatorilor si mult succes mai departe!" Mircea Cartarescu

Ambery Home ofera clientilor sai solutii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment - nunti, botezuri, petreceri private sau de firma, conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, lansari de produse si evenimente mondene.

Evenimente in aer liber cu un design unic si foarte primitor, o locatie spatioasa in care se pot organiza evenimente de mici dimensiuni sau chiar evenimente medii pastrandu-se, in acelasi timp, o distanta mai mult decat suficienta intre mese.

Salonul de evenimente de dimensiune medie, cu un design unic, calduros si foarte primitor, are deschidere catre curtea interioara, o curte generoasa, amenajata special pentru toti invitatii.

ALTE SERVICII

In completarea ofertei de preparate culinare - retete romanesti si internationale, Ambery Home va pune la dispozitie toata gama de servicii specifice organizarilor de evenimente:

Meniuri evenimente Ambery Home

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - cu open bar, de la 79 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu open bar, de la 63 euro [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ambery Home

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ambery Home.

Saloanele Ambery Home

Ambery Home Garden

40-120 persoane

Ambery Home Garden este o locatie de evenimente in aer liber, cu un design unic, spatiu generos si foarte primitor. O locatie spatioasa in care se pot organiza evenimente de mici dimensiuni sau chiar evenimente mari pastrandu-se, in acelasi timp, o distanta mai mult decat suficienta intre mese.

Bucatarie proprie, parcare, acces usor, design unic, personal primitor, gradina spatioasa, aranjamente incluse.

Ambery Home M

40-120 persoane

Ambery Home M este un salon de evenimente de dimensiune medie, cu un design unic, calduros si foarte primitor. Are deschidere catre curtea interioara, o curte generoasa, amenajata special pentru toti invitatii.

Bucatarie proprie, parcare, acces direct gradina interioara, design unic, personal primitor, vedere panoramica, aranjamente incluse.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ambery Home