Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

American Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0756.116.009, 0741.084.441

CAPACITATE

50-300

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

American Ballroom va pune la dispozitie 6 saloane de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas, Miami, Chicago, cortul de evenimente Los Angeles, care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane, alaturi de o superba gradina si un lobby generos pentru conferinte.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.

Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Meniuri evenimente American Ballroom

NUNTĂ SUPER ALL INCLUSIVE

MENIU VARIANTA 1

MENIU VARIANTA 2

MENIU VARIANTA 3

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la American Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre American Ballroom.

Saloanele American Ballroom

Salon Las Vegas

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Las Vegas pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Miami

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate maximă de 170 de locuri la mese, Salonul Miami răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.

Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Miami. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Salon Hollywood

300 locuri la mese, 500 mp

Cu o suprafață totală de 500 mp și cu o capacitate maximă de 300 de locuri la mese, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Hollywood pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon New York

150 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și cu o capacitate maximă de 150 de locuri la mese, Salonul New York oferă un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și, totodată, de clasă. Salonul New York este locul în care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se îmbină armonios, transformând un simplu eveniment într-unul memorabil.

Salonul New York pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Chicago

100 locuri la mese, 220 mp

Cu o suprafață totală de 220 mp și o capacitate maximă de 100 de locuri la mese, salonul Chicago răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.

Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Cortul Los Angeles

220 locuri la mese, 350 mp

Cu deschidere directă către American Garden și o suprafață de 350 mp, are o capacitate cuprinsă între 130 și 220 persoane (locuri la mese) și este locul ideal pentru o petrecere de vară, elegantă și rafinată.

Poate găzdui, de asemenea, și evenimente corporate (petreceri de firmă, lansări produse, gale, seminarii etc.) de până la 400 de persoane. Pune la dispoziția clienților bucătărie proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, oferind clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Solicita oferta de la American Ballroom Solicita oferta de la toate locatiile