Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

American Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0756.116.009, 0741.084.441

CAPACITATE

50-300

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

American Ballroom va pune la dispozitie 6 saloane de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas, Miami, Chicago, cortul de evenimente Los Angeles, care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane, alaturi de o superba gradina si un lobby generos pentru conferinte.

Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.

Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.

Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!

Mai multe detalii? Viziteaza www.americanballroom.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la American Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre American Ballroom.

Meniuri evenimente American Ballroom

MENIU BARACK OBAMA APRILIE / MAI 2018 - 67 €

+ 8 % TAXA DE SERVICII

Pachet Welcome - Șampanie servită la primirea oaspeților și la Tortul miresei

Antreu - Brochettes de roșii cherry si ciliegini, Tartă cu salată de țelină și măr cu creveți, Trandafir salam de Sibiu, Mozaic de foie gras cu Calvados și jeleu de mere, Cremă de brânză cu pesto de busuioc, Tartă cu icre de crap, Galantină de pasăre cu fructe de pădure, Grisină cu prosciutto crudo, Chiteluțe de porc, Aspic de curcan, Mix de măsline / legume

Pește - File de păstrav în crustă palermitană servit cu legume sote și sos lemon butter

Tradițional - Sarmale în foi de varză servite cu mămăligă, smântână , bacon și ardei iute

Principal - Trio de mușchi de porc împănat , piept de pui și tartă cu spanac, cartofi la cuptor parfumați cu rozmarin, Salată, Chifle albe și negre

Mix de covrigei sărați și Mix de alune, Aranjament de fructe pe masă

Pachet bauturi racoritoare

Pepsi, Pepsi Light, Mirinda, 7 Up, Prigat de mere, Prigat de portocale, Lipton Ice Tea piersică, Lipton Ice Tea lămâie, Apă tonică Evervess, Apă plată, Apă minerală

Espresso, Espresso fără cofeină, Cappucino, Lapte pentru cafea, zahăr alb, zahăr brun, zaharină

Pachet bauturi alcoolice

Open Bar. Consum nelimitat pentru meniurile de băuturi.

Vin Aniversarium Alb demisec, Rose- demisec, Roșu – sec (Producător: Via Viticola - Sarica Niculitel)

Whisky Johnnie Walker Red Label, Ballantin ’s , Passport, Jeam Beam, J&B, Crema de Whisky Carolans Irish Cream, Martini, Martini alb, Martini Rosu, Campari, Gin, Vodka, Wyborowa, Skyy

Long drinks - Gin tonic, Campari Orange, Vodka Cola, Cuba Libre

În prețul meniului ales de dumneavoastră, American Ballroom vă oferă și:

Aranjamente de sală: fețe de masă, șervete - toate din brocart

Aranjamente florale - 15 modele la alegere pe fiecare masă, plus masa de prezidiu, suporturi de aranjamente florale la alegere

Numere de masă, meniuri pe fiecare masă, căsuță de dar, opis

MENIU NUNTĂ SUPER ALL INCLUSIVE

MENIU VARIANTA 1

MENIU VARIANTA 2

MENIU VARIANTA 3

Saloanele American Ballroom

Salon Las Vegas

170 locuri la mese, suprafata 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Las Vegas pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Miami

170 locuri la mese, suprafata 300 mp

Salonul Miami este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor memorabile. Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate maximă de 170 de locuri la mese, salonul nostru răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.

Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Miami. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Salon Hollywood

300 locuri la mese, suprafata 500 mp

Cu o suprafață totală de 500 mp și cu o capacitate maximă de 300 de locuri la mese, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se îmbină armonios într-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Hollywood pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon New York

150 locuri la mese, suprafata 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și cu o capacitate maximă de 150 de locuri la mese, Salonul New York oferă un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și, totodată, de clasă. Salonul New York este locul în care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se îmbină armonios, transformând un simplu eveniment într-unul memorabil.

Salonul New York pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Chicago

100 locuri la mese, suprafata 220 mp

Cu o suprafață totală de 220 mp și o capacitate maximă de 100 de locuri la mese, salonul Chicago răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.

Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar câteva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe lângă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai înalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu în ultimul rând, dorinţa de-a vă împlini visul.

Cortul Los Angeles

220 locuri la mese, suprafata 350 mp

Cu deschidere directă către American Garden și o suprafață de 350 mp, are o capacitate cuprinsă între 130 și 220 persoane (locuri la mese) și este locul ideal pentru o petrecere de vară, elegantă și rafinată.

Poate găzdui, de asemenea, și evenimente corporate (petreceri de firmă, lansări produse, gale, seminarii etc.) de până la 400 de persoane. Pune la dispoziția clienților bucătărie proprie, echipată și utilată la cele mai înalte standarde, oferind clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Solicita oferta de la American Ballroom Solicita oferta de la toate locatiile