Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

American Ballroom

Pantelimon, Bd. Basarabiei nr. 256 (incinta Faur, Poarta 1), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0756-116-009

CAPACITATE

50-300

MENIURI DE LA

70 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

American Ballroom vă stă la dispoziție pentru a vă organiza evenimentul perfect: indiferent dacă este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere aniversară, o reuniune de familie sau de o reuniune corporatistă, veți beneficia de o locație specială și de cele mai bune servicii oferite de o echipă de profesioniști.

Ne recomandă facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu. Vă punem la dispoziție 6 saloane de evenimente, cu arhitectură și finisaje distincte, care pot răspunde celor mai sofisticate cerințe.

Meniurile diversificate, întotdeauna proaspete, sunt concepute și atent verificate de maeștri în gastronomie, cu experiență în organizarea de evenimente și pot satisface cele mai exigente cerințe în materie de preparate culinare.

Echipa American Ballroom este pregătită pentru a oferi o suită de servicii suplimentare. Asigurăm decorurile pentru sală și pregătim totul după preferințele voastre, cum ar fi aranjamente florale (mese și prezidiu), baloane, decoruri personalizate (mese, scaune etc.), cadouri (mărturii sau cadouri personalizate pentru participanții la seminarii, conferințe etc.), invitații, meniuri, cartonașe personalizate, bar de fructe, cascadă de ciocolată, sculpturi în gheață, agenți de pază, hostess, servicii foto și video, lumini, sonorizare, traducere simultană, consiliere de specialitate etc.

Vă oferim o experiență unică, personalizată, la cele mai înalte standarde. Atmosfera elegantă și caldă, relaxată și impresionantă pe care o punem la dispoziție, tehnologia de ultimă oră, servirea impecabilă și preparatele rafinate pe care le oferim constituie combinația potrivită pentru un eveniment de bun gust.

Meniuri evenimente American Ballroom

OFERTE NUNTĂ - cu totul inclus, meniuri de la 70 euro [format PDF 0.3MB] MENIURI BOTEZ - variante [format PDF 0.3MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la American Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre American Ballroom.

Saloanele American Ballroom

Salonul Las Vegas

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios intr-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Las Vegas pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul Miami

170 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si o capacitate maxima de 170 de locuri la mese, Salonul Miami raspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

Ambianta rafinata si personalul prietenos sunt doar cateva dintre atuurile Salonului Miami. Pe langa acestea, ne recomanda o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, si la cele mai inalte standarde, suita de servicii complementare si nu in ultimul rand, dorinta de-a va implini visul.

Salonul Hollywood

300 locuri la mese, 500 mp

Cu o suprafata totala de 500 mp si capacitate maxima de 300 de locuri la mese, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios intr-un spatiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.

Salonul Hollywood pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul New York

150 locuri la mese, 300 mp

Cu o suprafata totala de 300 mp si cu o capacitate maxima de 150 de locuri la mese, Salonul New York ofera un spatiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si totodata, de clasa. Salonul New York este locul in care stilul, luxul, rafinamentul si eleganta se imbina armonios, transformand un simplu eveniment intr-unul memorabil.

Salonul New York pune la dispozitia clientilor o camera special echipata pentru miri si/sau invitati. Totodata, bucataria proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, va oferi clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Salonul Chicago

100 locuri la mese, 220 mp

Cu o suprafata totala de 220 mp si o capacitate maximaa de 100 de locuri la mese, salonul Chicago raspunde tuturor clientilor care ne aleg pentru evenimentul special din viata lor, cu o vasta experienta organizatorica, atentie sporita asupra tuturor detaliilor si servicii profesioniste.

Ambianta rafinata si personalul prietenos sunt doar cateva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe langa acestea, ne recomanda o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, si la cele mai inalte standarde, suita de servicii complementare si, nu in ultimul rand, dorinta de-a va implini visul.

Cortul Los Angeles

200 locuri la mese, 350 mp

Cu deschidere direct catre American Garden si o suprafata de 350 mp, are o capacitate cuprinsa intre 130 si 220 persoane (locuri la mese) si este locul ideal pentru o petrecere de vara, eleganta si rafinata.

Poate gazdui, de asemenea, si evenimente corporate (petreceri de firma, lansari produse, gale, seminarii etc.) de pana la 400 de persoane. Pune la dispozitia clientilor bucatarie proprie, echipata si utilata la cele mai inalte standarde, oferind clientilor meniul potrivit oricarui tip de evenimente.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la American Ballroom