Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Aubert

Berceni, Str. Garnitei nr. 5, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0729.100.498, 0729.100.467

CAPACITATE

30-300

MENIURI DE LA

42 euro

PARCARE

35 locuri

Arată galeria foto completă

Cu experiență de peste 25 de ani, Ballroom Aubert vă pune la dispoziție 4 saloane unde se pot organiza cele mai reușite nunți, botezuri, aniversări, dineuri, reuniuni de clasă, petreceri sau recepții.

Beneficiem de bucătărie proprie cu dotări de ultimă generație, personalul este atent selecționat și ales pentru a satisface cerințele clienților.

Cele 4 săli de evenimente cu capacitate între 40 și 200 locuri, cu intrare separată din lobby, au propria temă pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie cel mai reușit.

FACILITATI SI AVANTAJE BALLROOM AUBERT

Pentru evenimente deosebite va asteptam intr-o atmosfera discreta si placuta la Ballroom Aubert. Serviciile oferite de personalul nostru se ridica la cele mai inalte standarde. Parerea clientilor nostri este foarte importanta.

Meniuri evenimente Aubert

Cadouri: fum greu la valsul mirilor si gheata carbonica primire invitati, ursitoare pentru botez duminica.
Descarcă - MENIURI NUNTĂ - ultra all inclusive, de la 59 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - ultra all inclusive, de la 42 euro [format PDF 0.2MB]
Descarcă - SONORIZARE NUNTĂ - muzica si sonorizare nunta, de la 1700 lei [format PDF 0.2MB] Descarcă - SONORIZARE BOTEZ - Muzica si sonorizare botez, de la 1000 lei [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Aubert

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Aubert.

Saloanele Aubert

Sala Balada

100 - 180 persoane

Salon de evenimente Balada este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Balada are capacitate minima de 100 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Sala Primavera

60 - 150 persoane

Salon de evenimente Primavera este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Primavera are capacitate minima de 80 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Sala Cristal

100 - 200 persoane

Salonul de evenimente Cristal are o alta infatisare si o capacitate mai mare. Modernizat si spatios, salonul Cristal poate gazdui evenimente de pana la 250 persoane, precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, receprtii, dineuri, reuniuni de clasa etc.

Sala Baroc

40 - 80 persoane

Salonul de evenimente Baroc este deschis pentru organizare evenimente din 25 aprilie. Are o capacitate maxima de 80 persoane si este disponibil pentru nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, reuniuni de clasa, dineuri etc.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Aubert