Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Aubert

Berceni, Str. Garnitei nr. 5, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0729.100.498, 0729.100.467

CAPACITATE

30-300

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie, 35 locuri

Arată galeria foto completă

Aubert Restaurant va pune la dispozitie 4 saloane noi unde se pot organiza cele mai reusite nunti, botezuri, aniversari, dineuri, reuniuni de clasa, petreceri, receptii.

In cadrul restaurantului beneficiati de un lift panoramic (10 persoane) si de sistem de climatizare profesional.

Specialistii nostri bucatari va ofera preparate culinare din buctaria traditionala romaneasca, gustoase si sanatoase, care satisfac si cele mai exigente gusturi ale gurmanzilor pe tot parcursul anului. La sugestia dumneavoastra, bucataria noastra va poate prepara si produse sugerate de dumneavoastra.

Pentru evenimente deosebite va asteptam intr-o atmosfera discreta si placuta la Aubert Restaurant. Serviciile oferite de personalul nostru se ridica la cele mai inalte standarde. Parerea clientilor nostri este foarte importanta.

Meniuri evenimente Aubert

NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE - meniu la 60 euro

MENIU NUNTA VARIANTA 1 - 170 LEI

MENIU NUNTA VARIANTA 2 - 180 LEI

MENIU NUNTA VARIANTA 3 - 195 LEI

MENIU NUNTA VARIANTA 4 - 235 LEI

MENIU BOTEZ VARIANTA 1 - 115 LEI

MENIU BOTEZ VARIANTA 2 - 135 LEI

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Restaurant Aubert

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Aubert.

Saloanele Aubert

Sala Balada - NOU!

100 - 180 persoane

Salon de evenimente Balada este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Balada are capacitate minima de 100 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Sala Primavera

60 - 150 persoane

Salon de evenimente Primavera este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Primavera are capacitate minima de 80 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Sala Cristal - NOU!

100 - 200 persoane

Salonul de evenimente Cristal are o alta infatisare si o capacitate mai mare. Modernizat si spatios, salonul Cristal poate gazdui evenimente de pana la 250 persoane, precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, receprtii, dineuri, reuniuni de clasa etc.

Sala Baroc - NOU!

40 - 80 persoane

Salonul de evenimente Baroc este deschis pentru organizare evenimente din 25 aprilie. Are o capacitate maxima de 80 persoane si este disponibil pentru nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, reuniuni de clasa, dineuri etc.

Solicita oferta de la Aubert Solicita oferta de la toate locatiile