Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ballroom Park

Parcul National, Bld. Basarabia nr. 37-39, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Restaurant Nunta
0741-210-221

CAPACITATE

50-150

MENIURI DE LA

76 euro

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Ballroom Park – alegerea perfecta! Salonul de nunta, botez, majorat, banchet, trebuie sa indeplineasca cateva cerinte esentiale: cadru elegant, decoruri rafinate, preparate gustoase, aranjate frumos in farfurii, servite cu fastul specific unui eveniment Premium.

De asemenea, este foarte important sa existe acces la un spatiu deschis (gradina, terasa), pentru ca invitatii sa poata socializa relaxati.

Echipa de consilieri trebuie sa fie la dispozitia voastra de la primul contact, sa va sprijine in alegerea meniului, aranjamente florale, tematica evenimentului si alte servicii care aduc plus valoare. Ballroom Park indeplineste cu succes toate aceste criterii, de aceea, poate fi optiunea voastra pentru un Eveniment relaxant, cu oaspeti relaxati, iar mirii sau parintii sa se bucure impreuna cu invitatii de cel mai frumos eveniment din viata!

SALON BALLROOM PARK

Ballroom Park este o locatie de nunti, botezuri, majorate & banchete situata in Bucuresti. Are o capacitate de pana la 150 de persoane. Cochet, chic, rafinat si special, Ballroom Park se adapteaza fiecarui tip de eveniment ce se doreste a fi cu adevarat memorabil. Vezi Foto.

GRADINA si PISCINA PENTRU EVENIMENTE IN AER LIBER

Cei care viseaza la o nunta, ceremonie in aer liber, cununie, botez, majorat, banchet intr-o oaza de verde, pot opta pentru gradina superba sau piscina. Indiferent ce varianta alegeti, va veti putea bucura din plin de un eveniment memorabil. Seara, luminile din gradina vor completa perfect tabloul evenimentului, aducand un aer de romantism si intimitate.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ballroom Park

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ballroom Park.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ballroom Park