Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ballrooms by Bamboo

Tei, Str. Tuzla nr. 50, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0745-148-001, 0724-322-189

CAPACITATE

90-400

PARCARE

150 locuri

Arată galeria foto completă

Ballrooms by Bamboo, ghidul tau catre un eveniment memorabil!

Cu o echipă dedicată, ce are o experiență de peste 15 ani în organizarea de evenimente, centrul Ballrooms by Bamboo detine doua locatii premium in capitala, destinate oricaror tipuri de petreceri, intime sau grandioase!

Iti doresti o nunta in natura? Sala Chandelier, situata pe malul Lacului Tei, ofera un view de exceptie! Te simti in mijlocul naturii, desi te afli in inima Bucurestiului!

Visezi la o locatie cu un design nemaintalnit, care sa se diferentieze de alte centre de profil? Oxya by Bamboo iese in evidenta printr-un decor unic!

AMBELE LOCATII PREZINTA MULTIPLE AVANTAJE

Nu ezita să ne contactezi pentru a beneficia de ultimele noastre oferte!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Ballrooms by Bamboo

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ballrooms by Bamboo.

Saloanele Ballrooms by Bamboo

Chandelier - the ideal wedding place for you!

90-220 persoane

Ballrooms by Bamboo te intampina cu salonul de evenimente Chandelier, amplasat pe malul Lacului Tei, o locatie ce satisface chiar si cele mai exigente gusturi!

Pontonul ofera un view de exceptie si devine cadrul perfect pentru ceremoniile in aer liber, iar interiorul salonului se remarca printr-un design extrem de rafinat si elegant, fara stalpi care sa ingreuneze vizibilitatea oaspetilor. In plus, setup-ul este modular, ceea ce inseamna ca poate fi modificat in functie de cerintele clientului.

De ce sa alegi Chandelier? Pentru ca are: bucatarie proprie, meniuri create de un expert in arta culinara, open bar, echipament tehnic audio-video de ultima generatie, scena amplasata, servicii GRATUITE de consiliere și wedding planning, lumini arhitecturale si dinamice, parcare gratuita si securizata, plus cele mai avantajoase oferte.

Oxya by Bamboo - the place where dreams come true!

400 persoane

Indeplineste-ti visul de a avea nunta sau botezul perfect la Oxya by Bamboo, locul unde visele devin realitate!

Serviciile ireprosabile sunt datorate si servirii cu un ospatar la fiecare masa, indiferent de numarul invitatilor, astfel incat fiecare client sa se bucure de atentia cuvenita. Si pentru ca nimic nu se compara cu ochiul unui specialist, organizatorii nostril de evenimente ofera servicii gratuite de consiliere bazate pe experienta in domeniu si completate de multa dedicare si implicare.

Pentru ca efortul nostru este succesul dumneavoastra!

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Ballrooms by Bamboo