Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Berăria Gambrinus

Adresa 1: Cismigiu, Bd. Regina Elisabeta nr. 38, Bucuresti [HARTĂ]

Adresa 2: Brezoianu, Str. Ion Brezoianu nr. 18, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0734-850-651, 0722-505-404

CAPACITATE

40-200

MENIURI DE LA

49 euro

PARCARE

40 locuri

Arată galeria foto completă

Povestea Gambrinus a inceput in 1901, asociat fiind chiar dramaturgul Ion Luca Caragiale. Acesta era vestit pentru generozitatea in a-si servi apropiatii cu bautura fara limita.

Beraria a urmat ca dupa bombardamentul din 1940, sa se mute în 1941 in locația actuala (Bd Regina Elisabeta), fiind un adevarat loc de intalnire si dezbatere la o bere, Gambrinus a reusit sa fie beraria preferata a multor personalitati ale vremii.

Dupa 1989 Gambrinus s-a inchis, iar cladirea a fost parasita, iar din primavara anului 2013 Gambrinus a revenit la viata! De 9 ani ne mandrim cu istoria locului si am sarbatorit-o prin autenticitatea meniului si a diversitatii berilor servite.

De la finalul anului trecut, Gambrinus s-a extins pastrand elementele decorative originale și spiritul locatiei, cu insertii moderne. Accesul se face atat din Bd Regina Elisabeta, cat si din Ion Brezoianu 18.

Astfel, suntem aici, si iti propunem sa iti organizezi evenimentul tau privat sau corporate, intr-un loc cu o incarcatura istorica deosebita. Dispunem de Beraria interbelica si cea contemporana, astfel putem organiza orice tip de eveniment cu o capacitate de pana la 300 persone.

Maestri nostri bucatari iti propun preparate deosebite, concepute integral in bucataria proprie. Unique Events that last Forever!

Meniuri evenimente Berăria Gambrinus

Descarcă - BROȘURA EVENIMENTE - meniuri de la 49 euro [format PDF 1.5MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Berăria Gambrinus

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Berăria Gambrinus.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Berăria Gambrinus