Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Bolta Rece

Aviatorilor, Str. Popa Savu nr. 53-55, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
021.222.7258, 0722.527.077

CAPACITATE

40-180

MENIURI DE LA

PARCARE

pe strada

Arată galeria foto completă

Restaurantul Bolta Rece va asteapta in cartierul rezidential bine-cunoscut Aviatorilor, intr-o locatie deosebita. Cu o istorie bine inradacinata inca din 1889, anul fondarii restaurantului, Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti.

Restaurantul a fost refacut in intregime in 2008, avand un aspect modern cu elemente ce aduc aminte de cladirea anterioara.

Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti marca Bolta Rece, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Personalul Bolta Rece este super-calificat, manierat si discret si va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in cadrul restaurantului.

Saloanele oferite de Bolta Rece au capacitati intre 40 si 180 de locuri. Sunt elegante si destinate atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii de evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri Corporate. Toate saloanele dispun de instalatii performante de climatizare, ring de dans, bar propriu.

Gradina de vara - pe timpul verii, piesa de rezistenta a locatiei noastre o reprezinta gradina de vara, unicat in Bucuresti, locul in care va puteti destinde sub cerul liber la umbra a doi arbori seculari intr-o atmosfera de relaxare si uitare a stresului cotidian.

Muzica ambientala sau de cafe-concert interpretata live de orchestra noastra, peisajul natural si rafinamentul preparatelor culinare va vor face cu siguranta sa reveniti cu placere in Bolta Rece.

Meniuri evenimente Bolta Rece

MENIU NUNTA ALL INCLUSIVE SILVER - 250 LEI

MENIU NUNTA GOLD ULTRA ALL INCLUSIVE - 290 LEI

MENIU BOTEZ ALL INCLUSIVE - 220 180 LEI

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Restaurant Bolta Rece

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Bolta Rece.

Saloanele Bolta Rece

Salon Panoramic

100-160 persoane

 • Salon PanoramicSalon Panoramic
 • Salon PanoramicSalon Panoramic
 • Salon PanoramicSalon Panoramic

Situat la etajul 2 al cladirii, Salon Panoramic se afla intr-o continua concurenta cu Salon Imperial atunci cand vine vorba de rafinament, eleganta si bun gust.

Elegant si impunator, cu o capacitate de minim 100 si maxim 160 de locuri, avand climatizare profesionala de mare putere, ring de dans ultra incapator, bar propriu, mocheta eleganta, mese rotunde de 10-12 persoane, Salon Panoramic reprezinta cea mai noua locatie inaugurata in cadrul restaurantului Bolta Rece, pentru petrecerea evenimentelor dumneavoastra, la care cu siguranta veti impresiona si pe cei mai exigenti dintre invitati.

Salon Imperial

90-170 persoane

 • Salon ImperialSalon Imperial
 • Salon ImperialSalon Imperial
 • Salon ImperialSalon Imperial

Ultra elegant si impunator, conceput ca spatiu deschis, Salon Imperial este solutia ideala pentru organizarea unei nunti de vis sau o petrecere corporate, locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

Cu o capacitate de minim 100 de locuri si maxim 180 de locuri la mese rotunde de 10-12 persoane, Salon Imperial reprezinta piesa de rezistenta marca Bolta Rece. Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele speciale vor da clasa evenimentului dumneavoastra.

Salon Intim

150-300 persoane

 • Salon IntimSalon Intim
 • Salon IntimSalon Intim
 • Salon IntimSalon Intim

Situat la parter, cu o capacitate de minim 30 persoane si maxim 60 de persoane, Salon Intim poate fi solutia optima pentru un dejun de afaceri, o cina festiva sau pentru organizarea unui eveniment restrans, intr-o atmosfera de rafinament si lux.

Crama

40-80 persoane

 • Salon CramaSalon Crama
 • Salon CramaSalon Crama
 • Salon CramaSalon Crama

Cu o capacitate minima de 40 persoane si maxima de 80 locuri in regim de eveniment si cu o arhitectura eleganta si impunatoare, Crama Bolta Rece este spatiul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Solicita oferta de la Bolta Rece Solicita oferta de la toate locatiile