Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Bon Bon Club & Events

Dragomireşti, Str. Dambovitei nr. 4, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0723.133.870

CAPACITATE

50-500

MENIURI DE LA

83 euro

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Situat la numai 10 minute de zona de nord a capitalei si 5 minute de zona de vest, Bon Bon Club & Events este cel mai nou centru de evenimente din zona Bucurestiului.

Cu un design interior impresionant, locatia este adaptata oricarui tip de eveniment. Organizam cu success evenimente private sau corporate, ne adaptam atat pentru intalniri, conferinte cat si pentru petreceri la piscina sau restaurantul a la carte.

Bon Bon Club dispune de doua sali de evenimente, Restaurantul Bon Bon si Russian Ballroom, care pot gazdui evenimente de la 100 persoane pana la 500 in sistem sitting sau evenimente care depasesc 1000 de persoane in sistem cocktail.

RUSSIAN BALLROOM, 600 mp, 180-500 pax sitting, 700 standing. Ne dorim sa va oferim confort si servicii de cea mai inalta calitate, asa ca am ales un cort spatios, ca sa petreceti clipe de neuitat. Stim ca decoratiunile, aranjamentele florale sau luminitele ambientale transforma orice locatie intr-una de basm, iar cortul nostru este gata sa dea viata imaginatiei tale.

RESTAURANT BON BON, 250 mp, 80-150 pax sitting, 250 standing. Este un loc special, in care eleganta si buna dispozitie sunt la ele acasa. De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme, este locul unde sunteti sigur de reusita obiectivelor propuse.

PISCINA BON BON CLUB. Pentru ca nu am uitat cat de importanta este relaxarea, am creat o astfel de zona. Piscina Bon Bon este completarea perfecta pentru un eveniment reusit. Totodata restaurantul a la carte este perfect adaptat bucatariei internationale. Calitatea ingredientelor atent selectionate si respectarea retetelor originale confera preparatelor o personalitate puternica si un gust desavarsit.

FACILITATI. Parcare proprie, piscina, ceremonie aer liber, spatiu verde (gradina), terasa, personal specializat, amenajare locatie.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Bon Bon Club & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Bon Bon Club & Events.

Saloanele Bon Bon Club & Events

Russian Ballroom

600 mp, 180-500 pax sitting, 700 standing

Russian Ballroom Russian Ballroom Russian Ballroom Russian Ballroom Restaurant Bon Bon

Ne dorim sa va oferim confort si servicii de cea mai inalta calitate, asa ca am ales un cort spatios, ca sa petreceti clipe de neuitat. Stim ca decoratiunile, aranjamentele florale sau luminitele ambientale transforma orice locatie intr-una de basm, iar cortul nostru este gata sa dea viata imaginatiei tale.

Restaurant Bon Bon

250 mp, 80-150 pax sitting, 250 standing

Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon Restaurant Bon Bon

Este un loc special, in care eleganta si buna dispozitie sunt la ele acasa. De la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme, este locul unde sunteti sigur de reusita obiectivelor propuse.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Bon Bon Club & Events