Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Bon Bon Club & Events

Dragomireşti, Str. Dambovitei nr. 4, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0723.133.870

CAPACITATE

50-150

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Bon Bon Club & Events Restaurant, situat in imediatat apropriere de Bucuresti, va ofera un ambient placut, ideal pentru momente de relaxare, evenimente, locatie noua ce va pune la dispozitie capacitatea unui numar de 150-160 invitati.

Saloanele clubului, piscina exterioara, precum și pontonul sunt ideale pentru a găzdui nunți sau botezuri sofisticate, aniversări sau alte petreceri private. Serviciile oferite acoperă toate nevoile unui client și sunt croite în funcție de solicitările speciale ale acestuia.

Aniversari cu sampanie si confetti? Party cu prietenii pentru care nu ai nevoie de niciun pretext? Baluri sau Reuniuni de clasa, cu nostalgii si revederi emotionante? Cate forme de petreceri private pot exista, Bon Bon Club & Events este pregatit pentru orice tip de organizare petreceri private.

Daca vreti sa organizati o petrecere de botez pe care toti invitatii sa o tina minte si care sa reflecte cat de special este juniorul vostru, atunci ar trebui sa iesiti din tipare si sa abordati lucrurile in maniera Bon Bon.

Mai multe detalii? Viziteaza www.bonbonclub.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Bon Bon Club & Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Bon Bon Club & Events.

Solicita oferta de la Bon Bon Club & Events Solicita oferta de la toate locatiile