Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Buftea Events

Buftea, Str. Studioului nr. 1, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0721-894-076

CAPACITATE

100-1500

MENIURI DE LA

80 euro

PARCARE

500 locuri

Arată galeria foto completă

Evenimentele marca Buftea Events sunt recunoscute pentru rafinament, eleganta si originalitate.

Gazduim evenimente private, sociale si corporate, incepand de la corturi situate pe marginea lacului Buftea pana la studiouri de inregistrare si platouri de filmare.

Totodata echipa noastra va oferă soluții integrate de event planning care îndeplinesc si cele mai exigente cerințe.

Bazandu-se pe o expertiza vasta, Buftea Events poate organiza evenimente precum: conferinte, receptii, gale, evenimente corporate, nunti, botezuri si alte evenimente private.

Evenimente private

Fie ca este vorba de nunta perfecta, botezul primului nascut, sau pur si simplu o petrecere privata inedita, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a tranforma orice eveniment mult dorit intr-o experienta de neuitat.

Evenimente corporate

Buftea Events va pune la dispozitie solutii complete pentru organizarea de conferinte, simpozioane, workshop-uri, sesiuni de training, lansari de produse sau noi servicii, evenimente de presa, team building-uri, petreceri tematice, cocktail-uri sau aniversari companie.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Buftea Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Buftea Events.

Saloanele Buftea Events

STUDIO DOME

100-180 persoane

Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome Buftea Events / Studio Dome

Puntea albă, corturile cu dom rotund, lacul, apusul sunt câteva dintre aspectele cheie care fac din această locație cea mai romantică. Pe măsură ce soarele apune, oaspeții noștri sorb din băuturi, știind că își vor aminti pentru totdeauna această zi.

STAGE 7

Până la 500 persoane

Buftea Events / Stage 7 Buftea Events / Stage 7 Buftea Events / Stage 7 Buftea Events / Stage 7 Buftea Events / Stage 7

Stage 7, o fostă scenă de film, transformată pentru organizarea de evenimente, este un spațiu unic datorită versatilității. Poate fi ușor transformată în funcție de diferitele teme. O putem privi ca pe o pânză goală gata să fie pictată.

ROUTE 66

200 persoane

Buftea Events / Route 66 Buftea Events / Route 66 Buftea Events / Route 66 Buftea Events / Route 66 Buftea Events / Route 66 Buftea Events / Route 66

Route 66 este fosta cantină a studiourilor de film. Împreună cu maeștri renumiți în construcții de decor și recuzită, am transformat locația într-o sală de bal cu tema American Dinner. Locația prinde viață prin numeroasele decoruri de film din industria cinematografică. Este un muzeu modern, locul ideal pentru un eveniment tematic de neuitat.

EDEN HALL

150 persoane

Buftea Events / Eden Hall Buftea Events / Eden Hall Buftea Events / Eden Hall Buftea Events / Eden Hall

Eden Hall este situait în interiorul TasteOnset și servește drept sală pentru film. În zilele libere este folosit și ca locație pentru evenimente, primind toate tipurile de evenimente în cadrul studiourilor de film.

STUDIO 25

250-550 persoane

Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25 Buftea Events / Studio 25

În inima studiourilor de film, înconjurat de natură, cu vedere panoramică asupra Lacului Buftea, Studio 25 își deschide porțile către cele mai rafinate evenimente. Natura de care este înconjurată este picătura perfectă de culoare pe draperiile albe fluide ale elegantei săli de bal. Este setul perfect pentru a contura orice poveste.

STUDIO MEADOW

Între scenele de film, ateliere și copaci, o poiană spațioasă așteaptă orice tip de eveniment privat sau public. Ascunsă de lume, pajiștea găzduiește cele mai neconvenționale și ieșite din comun evenimente.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Buftea Events