Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Buftea Lake Resort

Buftea, Str. Aleea cu Brazi nr. 3-5, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0786-869-541

CAPACITATE

60-250

MENIURI DE LA

56 euro

PARCARE

300 locuri

Arată galeria foto completă

Evenimentele deosebite isi gasesc implinirea in ambianta desavarsita de la Buftea Lake Resort, un domeniu al rafinamentului in inima naturii.

Desfasurat pe malul lacului, intr-un peisaj fascinant, complexul de ballroom-uri Buftea Lake Resort este destinatia pe care ai visat-o dintotdeauna pentru o zi grandioasa. Fie ca pregatesti nunta ca in povesti ravnita, fie ca organizezi o petrecere de botez selecta, locatia perfecta te asteapta ferita de agitatia urbana, aproape de Bucuresti.

Patru spatii festive cu vedere la lac, amenajate modern si elegant, iti stau la dispozitie intr-un fermecator decor natural de 30.000 mp. Pontonul ceremonial se aventureaza spre largul lacului, fiind ideal pentru cununiile in aer liber, acompaniate de sclipirile apei.

Piscina iluminata si cele 11 casute de odihna adauga domeniului Buftea Lake Resort o nota de distinctie si confort.

Echipa noastra dedicata de organizatori este dornica sa-ti fie alaturi in orice moment al pregatirilor pentru ziua cea mare.

Ne vom asigura ca planul agreat va fi respectat cu daruire spre incantarea tuturor invitatilor prin servicii de calitate, preparate excelente si bauturi alese.

La Buftea Lake Resort, marile sarbatori din viata ta ating perfectiunea!

Meniuri evenimente Buftea Lake Resort

Discount 5% Duminica pentru fiecare varianta de meniu aleasa.
Descarcă - BROȘURA NUNȚI 2020 - prețuri începând de la 75 euro [format PDF 1.5MB] Descarcă - BROȘURA BOTEZURI 2020 - prețuri începând de la 63 euro [format PDF 1.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Buftea Lake Resort

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Buftea Lake Resort.

Saloanele Buftea Lake Resort

SALONUL AQUA

100 locuri

Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua Salonul Aqua

Cel mai intim ballroom de la Buftea Lake Resort, salonul Aqua cucereste prin atmosfera calduroasa si designul deosebit. Spectacolul interior este imbogatit prin galeriile de coloane decorate elegant care compartimenteaza simbolic spatiul, adaugand ambiantei un plus de intimitate si familiaritate.

Salonul are acces la terasa rustica acoperita cu vedere la lac. Te vei bucura de o privieliste superba, concurata pe potriva de meniurile imbietoare si serviciile de top ale echipei noastre.

SALONUL GOLDEN

130 locuri

Salonul Golden Salonul Golden Salonul Golden Salonul Golden

Luminos, respirand un aer proaspat si jovial, Golden este un ballroom care incanta prin puritatea cromatica. Albul dominant amplifica spatialitatea de o maniera delicata. Decorurile festive si barul cu motive artistice romanesti completeaza atmosfera fastuoasa a salonului ce poate acomoda pana la 130 de invitati.

Preparatele delicioase, asortate inspirat cu bauturi dintre cele mai diversificate, asigura premisele unei seri excelente, in timp ce terasa acoperita de inspiratie traditionala ofera cu generozitate panorama fermecatoare a lacului.

SALONUL WHITE DREAM

160 locuri

Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream Salonul White Dream

Cadrul diafan al salonului White Dream te transporta instantaneu in lumea grandioaselor banchete ale cantecelor cavaleresti. Ampla perspectiva a lacului si decorul valurit imbraca in noblete si lumina intreaga atmosfera, in care se pot regasi si desfata pana la 160 de invitati.

Chiar asa, desfatare este cuvantul, caci bucatarii nostri cunosc fara cusur secretele bucatelor alese. Pregateste-te, asadar, sa fii vrajit de savoarea preparatelor si belsugul meniurilor!

SALONUL LAKE VIEW

250 locuri

Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View Salonul Lake View

Cel mai mare spatiu festiv de pe domeniul Buftea Lake Resort iti daruieste cu noblete emotia unui interior impresionant, dar primitor, luminos si vesel. Lacul domina tabloul vast al privelistii, transformand salonul intr-un fascinant sanctuar al celor mai fericite zile.

Desigur, serviciile echipei noastre, preparatele si bauturile sunt, de asemenea, la inaltime, respectand cu strictete eticheta unui eveniment de anvergura.

Solicita oferta de la Buftea Lake Resort Solicita oferta de la toate locatiile