Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Buongiorno Italian Primaverii

Herăstrău, Primaverii, Str. Herastrau nr. 2, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0725-558-611

CAPACITATE

10-100

MENIURI DE LA

265 lei

Arată galeria foto completă

Vino să te indrăgostesti la Trattoria Buongiorno Primăverii, un restaurant cu specific italian situat în zona parcului Herăstrău!

Îți oferim experiență unei mese culinare fine destinate oricărei ocazii, într-o atmosferă caldă și primitoare. Este locul perfect atât pentru organizarea evenimentului tău, un prânz de afaceri sau o cină romantică

Vei găsi o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene - multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare.

Organizează la restaurantul Buongiorno Italian Primaverii evenimentul dorit într-un cadru intim și familial, cu toți cei dragi alături: nunti, botezuri, zile de naștere, cununii civile, aniversări sau onomastici.

Meniuri evenimente Buongiorno Italian Primaverii

Descarcă - MENIURI EVENIMENT - servire individuală, prețuri de la 265 lei [format PDF 1.5MB] Descarcă - MENIURI BĂUTURI - prețuri de la 75 lei [format PDF 0.9MB] Descarcă - OFERTE MAJORAT - meniuri de la 95 lei [format PDF 1.5MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Buongiorno Italian Primaverii

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Buongiorno Italian Primaverii.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Buongiorno Italian Primaverii