Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Buongiorno Lido

Magheru, Central, Str. C.A. Rosetti nr. 13, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0720-042-399

CAPACITATE

10-200

Arată galeria foto completă

Casa Lido - a adăpostit istorii, a adus laolaltă familii, lume elegantă, chic și rafinată.

A văzut drame, a cunoscut gustul amar al tragediilor unor vremuri teribile, dar astăzi și-a regăsit liniștea și strălucirea.

În anii care au urmat, impozanta casă, mereu cu luminile aprinse și cu lume multă care intra și ieșea pe poarta curții largi, avea să fie foarte des pomenită în presa vremii, iar cunoscătorii de arhitectura aveau să o descrie ca “pe cea mai mare reușita a arhitectului N. Socolescu.”

Casa Lido trăieste din nou. Ea a devenit Trattoria Buongiorno Lido – locul unde vă puteți bucura de gustul fin al Italiei, prin preparate autentice, pline de savoare, atmosferă romantică, muzică live și vinurile alese.

Pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră – logodnă, cununie civilă, nuntă, botez, aniversări-vă punem la dispoziție restaurantul cu o capacitate maximă de 200 de locuri dispuse pe două etaje.

Meniuri evenimente Buongiorno Lido

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - salon VIP și alte beneficii, de la 166 lei [format PDF 0.6MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu event manager dedicat, de la 136 lei [format PDF 0.6MB] Descarcă - MENIURI EVENIMENT - multiple beneficii, prețuri de la 74 lei [format PDF 0.6MB] Descarcă - BUFET SUEDEZ - până la 200 locuri, meniuri de la 77 lei [format PDF 0.6MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Buongiorno Lido

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Buongiorno Lido.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Buongiorno Lido