Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Burlesque Events

Bucurestii Noi, Bd. Bucurestii Noi nr. 48, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez, Ballroom
0766.526.748

CAPACITATE

50-300

MENIURI DE LA

49 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Intr-o locatie cu totul aparte, va punem la dispozitie o intreaga logistica, personal bine calificat, consiliere de inspiratie, pentru a putea crea o tema de nunta artistica uimitoare, romantica si unica pentru o zi memorabila pe care si-o vor aminti toti invitatii cu placere.

Deci, ce parere aveti? Sunteti suficient de indraznete pentru a dobandi o nunta cu tema seducatoare?

Suntem interesati sa auzim gandurile tale!

Locatia are o istorie impresionanta, datand inca din anul 1954 ca si Casa de Cultura, ulterior Modern Club, perioada cu o incarcatura sentimental deosebita.

Frumusetea epocii respective se regaseste si acum prin detalii precum scena, nopti in stil cabaret, baluri mascate, evenimente culturale. Toate aceste momente deosebite au renascut prin creativitatea salonului Burlesque.

Meniuri evenimente Burlesque Events

Preturi speciale nunta si botez extrasezon.

OFERTE NUNTĂ

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - Ultra All Inclusive, de la - euro [format PDF 0.1MB]

OFERTE BOTEZ

Descarcă - MENIURI BOTEZ - Ultra All Inclusive, de la - euro [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Burlesque Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Burlesque Events.

Saloanele Burlesque Events

Salonul Burlesque

300 persoane sitting, 800 persoane standing

Cu o arhitectura impunatoara datorita dimensiunilor salonului, iti da impresia ca ai pasit intr-un castel. Detalile sunt puse in valoare prin eleganta candelabrelor, care dau nastere unui spectacol de lumini fascinant, oferindu-i oricarei persoane trairea unei experiente desprinse parca din poveste".

Salonul asigura logistica necasara pentru succesul oricarui tip de eveniment, dispunand de: zona de lounge, parcare, garderoba, internet, scena pentru artisti, apartament, movie head-uri, cocktail-bar si bucatarie proprie.

Salonul VIP

150 persoane

Target-ul salonului VIP sunt evenimentele tip Glamour Concept. Cu un design futurist, transforma orice tip de petrecere intr-un eveniment unicat, astfel ca dumneavoastra sa beneficiati de toata atentia din partea invitatiilor. Pentru ca a te respecta inseamna sa-i respecti pe cei din jurul tau.

Tocmai de aceea acest salon a fost proiectat sa puna accent atat pe latura vizuala cat mai ales pe starea interioara a invitatiilor, intocmai pentru a trai momente speciale si mai ales sa va simtiti VIP. High Class Events For Special Moments.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Burlesque Events