Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Caru cu Bere

Centrul Vechi, Central, Str. Stavropoleos nr. 5, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0730-022-021, 0726-282-373

CAPACITATE

10-230

MENIURI DE LA

120 lei

PARCARE

în zonă

Arată galeria foto completă

Oricând ai motiv de sărbătoare te așteptăm la Caru’ cu bere!

Nunţi, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănţuitori de pe la noi şi de peste mări şi ţări! Un loc mai vesel şi mai plin de viaţă nici că vei mai găsi!

Dacă noi nu ne pricepem să organizăm un eveniment ca la carte, atunci cine? Vorba aia, doar facem asta încă de pe vremea în care printre oaspeții de seamă ai berăriei se numărau mușterii precum Caragiale sau Coșbuc.

De cauți un restaurant în București pentru organizarea unui eveniment, nici că vei găsi un loc mai potrivit decât Caru’ cu bere. Fie el mic sau mare, evenimentul tău va rămâne în amintirea oaspeților, un eveniment într-un decor încărcat cu istorie, tradiție și poveste.

Se spune că fiecare oraș are un suflet al lui. Și Bucureștiul îl are pe al lui și-l poți căuta unde vrei tu, dar nicăieri nu-l vei simți mai bine decât la Caru’ cu bere, locul în care poți organiza un eveniment cum nu s-a mai pomenit.

Restaurantul este împărțit în 4 zone, iar capacitatea aproximativa a acestuia cu mese de 2, 4, 6 și 8 locuri este următoarea:

Meniuri evenimente Caru cu Bere

Descarcă - MENIURI BUFET SUEDEZ - de la 120 lei [format PDF 0.5MB] Descarcă - MENIURI SERVIRE INDIVIDUALĂ - de la 135 lei [format PDF 0.5MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Caru cu Bere

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Caru cu Bere.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Caru cu Bere