Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Casa Capsa

Universitate, Victoriei, Calea Victoriei nr. 36, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0213-134-038, 0745-022-224

CAPACITATE

5-150

MENIURI DE LA

212 lei

Arată galeria foto completă

Incepand cu anul 1868, Grigore Capsa, medaliat la Expozitia Generala din Paris de catre Imparateasa Eugenia, transforma ilustrul local de pe Calea Mogosoaiei (astazi Victoriei) intr-un bastion al inovatie patisere si al rafinamentului.

Pana la inceputul urmatorului secol, vanzatoarele, casieritele, chiar si chelnerii Capsei au fost cu totii francezi.

Casa Capsa a modernizat nu numai industria cofetariei, ci a izbutit sa transplanteze o atmosfera occidentala, indeplinind un adevarat rol social, recunoscut de oficialitate.

Putine locuri din Bucuresti mai reusesc sa spuna o poveste atat de vie fara a folosi cuvinte. Atmosfera Capsei, eternul decor, basorelieful de deasupra saloanelor, stralucirea aurie a oglinzilor, toate vorbesc de la sine si soptesc fragmente dintr-o viata de epoca.

Printre cei de demult: Milan si Natalia Obrenovici, fostii Suverani ai Serbiei, Raymond Poincare, fostul presedinte al Republicii franceze, celebrele stele ale scenei si muzicii: Sarah Bernhardt, Seanne Hading, Le Bargy, Blanche Tantain, Cora Lapercerie, Ysaye, Georges Scott si Suzanne Despres.

Bucatarul Casei Capsa, asemeni mentorului sau, s-a alaturat echipei la o varsta frageda si dupa multi ani de ingenuitate a adus un nivel de prospetime meniului, ce imbina traditia cu modernul. Cei doi au peste 65 de ani de experienta cumulate in bucataria Capsei. Impreuna cu echipa de osteni, condusa de maitre iscusit, acestia reusesc sa uimeasca negresit.

Va invitam cu drag in locatia noastra cu orice prilej, un dejun, o cina, aniversare sau festivitate si va promitem o experienta de neuitat.

Meniuri evenimente Casa Capsa

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - începând de la 270 lei [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - începând de la 212 lei [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI ANIVERSARE - începând de la 166 lei [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI VEGETARIENE - începând de la 137 lei [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI CORPORATE - începând de la 56 lei [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Casa Capsa

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Casa Capsa.

Saloanele Casa Capsa

Salonul Roșu

94 locuri la mese

O masa ovala, din spatele geamului prin care Calea Victoriei priveste uimita, poarta cu precadere urmele stiloului celebrului Arghezi. O poveste inceputa pe o pagina aurita devenea primul autograf din celebrul volum al Casei Capsa. Vino sa scrii propria ta poveste impreuna cu cei mai dragi oameni. Paseste pe urmele istoriei literare, culturale, regale si fastuase.

Salonul de Marmură

54 locuri la mese

Este seara pe Calea Victoriei. Lumina stelelor de pe bolta cereasca este umbrita de stralucirea celor de pe bulevard. Capsa, cea mai luminoasa dintre ele, deschide cortina din spatele careia manusi albe se arata. Tavile argintate si paharele de cristal vibreaza armonios. Primul fel a fost servit. Aseazate la Casa Capsa si lasa lumina sa te inconjoare. Celebreaza un moment unic in viata si lasa-te purtat de spectacol.

Salonul Albastru

60 locuri la mese

Anii 1880/1890 inca soptesc celor ce pasesc prin faimosul Salon Bleu al Casei Capsa. Distinsele doamne din anturajul apropiat al Reginei Maria danseaza, iar domnii ce conduc valsul pasesc armonios. Cu ochii inchisi si cu mintea deschisa, simti nevoia de a pasi inainte, alaturandu-te dansului. La Casa Capsa povestile sunt vii. Vino sa traiesti propria pagina de vis.

Salonul Restaurant

148 locuri la mese

Pentru evenimente de amploare oferim Salonul Restaurant, compus din Salonul Rosu si Salonul de Marmura, care dispun impreuna de o capacitate de 148 de persoane cu ring de dans si scena pentru formatie sau Dj.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Casa Capsa