Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Casa Cernica Ballroom & More

Cernica, Str. Strandului nr. 101, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0732.764.638

CAPACITATE

80-400

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Casa Cernica dispune de doua corturi de lux pentru evenimente, pozitionate intr-o superba zona verde si linistita, in imediata apropiere a lacului Cernica.

Datorita celor 10.000 de m2 de verde exclusiv, Casa Cernica are avantajul de a organiza evenimente in ambele corturi festive in acelasi timp, totodata mentinandu-si promisiunea de a pastra intimitatea oaspetilor si calitatea inalta a serviciilor oferite.

Spre deosebire de un spatiu inchis, integrarea cortului festiv in verdele exclusiv al Casei Cernica le permite invitatilor sa se relaxeze pe canapelele din gradina, la mesele de cocktail si sa se bucure de priveliste.

De asemenea, interiorul corturilor festive au ca avantaj flexibilitatea si crearea de personalized corners – astfel, clientii pot intra intr-un joc al imaginatiei, creand diverse elemente, cu nota personala, precum difuzarea amintirilor vizuale pe un video-proiector, amenajarea unui photo booth, a unui story corner... iar ideile pot continua.

Va asteptam cu mare drag si va garantam servicii de cea mai inalta calitate, o locatie in mijlocul naturii si o petrecere personalizata, indiferent ca aceasta este desfasurata in cortul Grande sau Petite!

Mai multe detalii? Viziteaza www.casacernica.com!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Casa Cernica Ballroom & More

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Casa Cernica Ballroom & More.

Saloanele Casa Cernica Ballroom & More

Cortul de lux Grande

150-400 persoane

Cortul de lux Grande, cu o capacitate de 400 de persoane, are ca atuu principal stilul cameleonic, la fiecare eveniment transformandu-se in functie de povestea fiecarui client.

Albul, ce emana puritate, se combina perfect cu exteriorul verde si aranjamentele florale, dand senzatia de un spatiu in comuniune cu natura. In functie de luminile ambientale si jocul de culori, sirul povestii continua conform dorintelor clientilor.

Cortul de lux Petite

80-150 persoane

Cortul de lux Petite, mai mic dar la fel de elegant precum cortul de lux Grande, poate gazdui evenimente de pana la 150 de persoane. Acesta ofera un cadru intim si elegant, urmarind acelasi concept de lacas al imaginatiei, precum cortul Grande.

Este ideal pentru orice tip de evenimente speciale in viata unui cuplu, precum nunti, botezuri sau aniversari, dar si pentru evenimente corporate restranse.

Solicita oferta de la Casa Cernica Ballroom & More Solicita oferta de la toate locatiile