Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Centrul De Evenimente Bucuresti

Domneşti, Str. Frasinului nr. 1, Teghes-Domnesti, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0720-932-794

CAPACITATE

10-450

PARCARE

100 locuri

Arată galeria foto completă

Centrul De Evenimente Bucuresti este complexul ce oferă o gamă vastă de servicii în vederea organizării oricărui tip de eveniment precum: simpozioane, întruniri, conferințe, seminarii, team-building-uri, cursuri, formări profesionale, banchete, nunți, serbări, tabere de copii și tineret, activități sportive și de recreere.

Situat in partea vestica a Bucurestiului, la umbra si mireasma pomilor de tei a padurii Teghes, in apropiere de racoarea raului Arges si a lacului Mihailesti, pe o suprafata de 2,5 Ha, la numai 25 minute de centru si aeroportul Otopeni, CEB dispune de toate utilitatiile necesare pentru orice soi de eveniment mai sus amintit.

Pozitia acestui centru a fost atent selectata in asa fel incat activitatile sa poata fi suplimentate cu plimbari pe jos in padure, pescuit, calarie, etc.

Am pregatit si perfectionat o echipa de tineri profesionisti care poate veni in ajutorul desfasurarii in bune si multumitoare conditii a evenimentelor dumneavoastra.

Meniuri evenimente Centrul De Evenimente Bucuresti

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - prețuri de la 69 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI CORPORATE - coffee brake, lunch buffet, finger food [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Centrul De Evenimente Bucuresti

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Centrul De Evenimente Bucuresti.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Centrul De Evenimente Bucuresti