Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Cernica Events

Cernica, Str. Strandului, padure - lac, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0799-599-699, 0744-321-166

CAPACITATE

30-280

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Cernica Events va pretuieste timpul si ofera servicii de calitate, de la consultanta pana la implementare, tocmai pentru ca fiecare detaliu al acestui eveniment special sa fie adaptat dorintelor si nevoilor voastre.

Intr-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta, va punem la dispozitia 3 saloane elegante, concepute special pentru a putea satisface toate gusturile si exigentele, pentru organizare evenimente private, pregatire petreceri corporate si organizare evenimente speciale.

Bucataria propie satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Rasfatam clientul cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita.

Meniuri evenimente Cernica Events

10% DISCOUNT + CANDY BAR - pentru zilele de Vineri și Duminică
Descarcă - MENIURI ARCADIA - prețuri începând de la 65 euro [format PDF 0.06MB] Descarcă - MENIURI BALLROOM - prețuri începând de la 70 euro [format PDF 0.06MB] Descarcă - MENIURI UTOPIA - prețuri începând de la 73 euro [format PDF 0.06MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - prețuri începând de la 48 euro [format PDF 0.06MB] Descarcă - MENIURI CUNUNIE - prețuri începând de la 48 euro [format PDF 0.06MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Cernica Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Cernica Events.

Saloanele Cernica Events

CORTUL UTOPIA

280 persoane

Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia Cortul Utopia

Beneficiind de un spațiu mai mult decât generos, de 300 de persoane, de candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune Chiavari, jocuri spectaculoase de lumini și efecte, posibilitatea cununiei pe ponton, într-o atmosferă de basm dar și de un decor plin de farmec, eleganță și rafinament, Utopia își propune să va atingă toate așteptările, pentru ca momentul vostru să fie perfect, exact așa cum ati visat și cum merițati.

BALLROOM MODERN

180 persoane

Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern Ballroom Modern

Destinat nunților pline de rafinament, Ballroom Modern este garanția unei seri în care eleganța să fie la loc de cinste, armonizându-se perfect cu zâmbetele voastre. Beneficiind de un spațiu generos, cu o capacitate de 180 locuri, ce dispune de climatizare, candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune din piele, mochetă, mese a câte 10 locuri și leduri multicolore, salonul acesta promite un eveniment ravisant, de care să vă aduceți aminte întreaga viață.

SALON ARCADIA

120 persoane

Salon Arcadia Salon Arcadia Salon Arcadia Salon Arcadia Salon Arcadia Salon Arcadia

Destinat nunților altfel, Salonul Arcadia e ideal dacă îți dorești ca cea mai importantă zi din viața ta să împletească armonios fericirea voastră și a invitațiilor voștri cu tradițiile și atmosfera aniilor ’60. Beneficiind de o arhitectură ce datează din anul 1963 și având cu o capacitate de 120 locuri în interior, dar și o terasă pietruită, salonul de 800 de metri pătrați promite a vă îndeplini dorința unei veritabile călătorii în timp, fără a neglija însă nicio secundă calitatea serviciilor actual.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Cernica Events