Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Clubul Floreasca

Floreasca, B-dul Mircea Eliade nr. 1, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
021.319.8177

CAPACITATE

20-200

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Clubul Floreasca este alegerea perfecta. Va stam la dispozitie cu doua saloane care imbina atat cultura traditional-romaneasca, cat si aerul international modern, intr-un mod cat mai placut si memorabil.

Ferit de zgomotul orasului, oferind parcare proprie si o imagine superba a lacului, Clubul Floreasca este locul unde vei dori mereu sa revii. Echipa de profesionisti din cadrul bucatariei este angajata permanent si toate meniurile se realizeaza de catre bucatarii nostri, iar degustarea este din partea casei.

Salonul Clasic este alegerea ideala pentru oricare dintre evenimentele speciale: nunta, botez sau celebrarea unei alte ocazii speciale din viata ta. Cu o capacitate de 140 persoane, creeaza atmosfera perfecta zilei pentru ziua ta memorabila si superbe fotografii de nunta.

Salonul Piano este perfect pentru o petrecere privata intr-o atmosfera intima, chiar si o cina romantica sau o masa speciala, cu prietenii sau familia. Are o capacitate de 60 de persoane, ferit de aglomeratie sau ochii altor clienti. Doar tu si invitatii tai veti putea petrece intr-un mediu elegant si sofisticat. Poate fi transformat, la cerere, intr-o sala de conferinte complet utilata.

Clubul Floreasca organizeaza evenimente private si corporate precum:

In functie de evenimentul ales, numarul de participanti si buget vom realiza meniul potrivit, unde eleganta si serviciile de 5 stele va vor aduce laude chiar si din partea celor mai exigenti parteneri.

Va invitam sa ne contactati si sa ne acordati timpul necesar unei intrevederi, pentru a ne cunoaste si pentru a fi siguri ca nu vom uita nici un detaliu, astfel incat dorintele sa fie transformate intr-un eveniment de neuitat!

Meniuri evenimente Clubul Floreasca

OFERTE NUNTĂ

Descarcă - NUNTĂ OFERTĂ SPECIALĂ - cu open bar și pachet welcome, la 66 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - NUNTĂ SILVER - cu open bar și pachet welcome, la 79 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIU NUNTĂ - cu open bar, la 75 euro [format PDF 0.1MB]

OFERTE BOTEZ

Descarcă - BOTEZ OFERTĂ SPECIALĂ - cu open bar, la 58 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - BOTEZ GOLD - cu open bar, la 79 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIU BOTEZ - cu open bar, la 75 euro [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Clubul Floreasca

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Clubul Floreasca.

Solicita oferta de la Clubul Floreasca Solicita oferta de la toate locatiile