Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Conacul Ambient

Braşov, Str. Griviței nr. 5, Cristian, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0756.158.181

CAPACITATE

80-200

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Maretia visului tau prinde contur in cadrul unei locatii deosebite! Evenimnetul tau la Conac, poate fi experienta unica, deosebita si maiestuoasa, atat pentru tine cat si pentru invitatii tai!

Conacul Ambient iti propune doua sali de evenimente atat pentru 200 de meseni cat si pentru un eveniment mai restrans de 100 de invitati. Pe langa boierestile sali, unde resimtim stilul arhitectural sasesc si note traditionale, locatia dispune si de o gradina unde se poate desfasura ceremonia reigioasa, un foisor, o piscina, un loc pentru foc de tabara si chiar o terasa cu o capacitate de 50 de persoane.

In inima tarii, la poalele muntilor, intr-un sat plin de traditii evenimentul tau poate fi unul de basm! Poti avea toti invitatii aproape, acestia putand fi cazati in cadrul Conacului, unde camerele boieresti imbracate in asternuturi dalbe, impodobite cu brodeii iscusite cu motive florale sasesti, vor transpune fiecare participant in vechile timpuri regale.

Fie ca organizezi un evenimnet privat sau corporate, seminarii sau intalniri de afaceri, iti venim in sprijin pentru organizarea acestuia cu toate cele necesare.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Conacul Ambient

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Conacul Ambient.

Solicita oferta de la toate locatiile