Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Conacul Filipescu

1 Decembrie, Bld. Regina Maria 75, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0772-263-566

CAPACITATE

10-250

PARCARE

50 locuri

Arată galeria foto completă

Bine ati venit la Conacul Filipescu! Aici este locul tău de poveste, un loc presarat de istorie în care printesele s-au transformat în regine.

Visul Reginei Maria a Romaniei, de a stapani o casa doar a ei pe care sa o amenajeze dupa dorintele sale, s-a implinit atunci cand familia Filipescu i-a daruit un conac romanesc “cu pridvor larg si cu stalpi la fata”.

Acum Conacul Filipescu a prins viata si incepand cu 31 decembrie 2021 și-a deschis porțile pentru toți cei care își doresc evenimente regale si este disponibil pentru:

Conacul Filipescu este situat la doar 12 km de Bucuresti iar magia si fastul poveștilor de altădata se petrec in salonul de bal Regina Maria, cu o capacitate de pana la 150 de persoane si oferta include toate serviciile de mai jos:

Evenimentele pot fi organizate atât în aer liber pe superba veranda, terasa sau gradina de vara cât și în interiorul elegant al conacului, în funcție de preferințe, anotimp și disponibilitate!

Totodată va anunțăm ca începând cu luna iunie 2022 va punem la dispoziție a doua sala de bal, Salonul Filipescu, cu o capacitate de pana la 250 de persoane si piscina conacului, oferindu-va ocazia de a putea organiza si pool party.

Meniuri evenimente Conacul Filipescu

Toate serviciile incluse în meniu: tort, băuturi, aranjamente florale, majordom etc.
MENIURI REGALE - all inclusive, tort, aranjamente florale, de la 100 euro [PDF 0.3MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Conacul Filipescu

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Conacul Filipescu.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Conacul Filipescu