Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Concorde Old Bucharest Hotel

Centrul Vechi, Central, Spl. Independentei nr. 2D, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0772-095-290, 0314-335-335

CAPACITATE

20-100

PARCARE

cu plată

Arată galeria foto completă

Concorde Old Bucharest este un hotel nou de 4 stele, localizat in Centrul Vechi al Bucurestiului, intr-o cladire complet noua, cladita pe un teren-monument istoric, situata la intersectia celei mai vechi strazi din Capitala - Strada Franceza - cu una dintre arterele principale ale orasului, Splaiul Independentei.

Hotelul dispune de 38 de camere si de doua sali de evenimente, integral dotate pentru organizarea evenimentelor corporate si sociale. Una dintre cele mai impresionante sali de evenimente de la Piata Unirii din Bucuresti, acest spatiu este elegant, modern si versatil.

Cu un design in stil neoclasic, Sala Paris creaza acea atmosfera speciala pe care sigur o doresti pentru evenimentul tau. Capacitatea salii este de 100 de persoane in stil teatru, 60 in stil banquet, 36 cabaret, 30 in stil U-shape sau careu.

Pentru cei care doresc un spatiu nonconformist si boem, Sala Bordeaux poate gazdui petreceri private, expozitii, lansari de produs, degustari de vin si concerte, intr-o atmosfera inconfundabila de istorie autentica. Desi capacitatea salii Bordeaux este una potrivita pentru evenimente restranse (55 de locuri in stil cabaret, 42 in stil teatru, 32 U-shape sau 28 tip careu), in cazul unei recepții, spatiul este suficient de generos pentru 90 de persoane.

Atunci cand optezi pentru o sala de evenimente la Concorde Old Bucharest Hotel, ai urmatoarele beneficii:

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Concorde Old Bucharest Hotel

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Concorde Old Bucharest Hotel.

Solicita oferta de la Concorde Old Bucharest Hotel Solicita oferta de la toate locatiile