Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Cosmopolitan Ballroom

Romexpo, B-dul Poligrafiei nr. 69, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0761-814-714

CAPACITATE

70-200

MENIURI DE LA

49 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Orice poveste sau vis devine realitate la Cosmopolitan Ballroom!

Situat in zona de nord a Bucurestiului, reprezinta locatia potrivita pentru toti cei care isi doresc evenimente elegante si rafinate.

Daca esti in cautarea unui local care sa gazduiasca ziua ta speciala, Cosmopolitan Ballroom este alegerea perfecta. Vă stam la dispozitie cu patru saloane care imbina atat cultura traditional romaneasca cat si aerul international modern, intr-un mod cat mai placut si memorabil.

Atat Ballroom-urile cat si salile de conferinta, ajuta la creearea evenimentului perfect.

Cosmopolitan Ballroom are o echipa profesionista de event planning, creata special pentru a va oferi evenimentul mult dorit. Atat serviciile cat si preparatele si bautura oferite sunt la cele mai inalte standarde. Locatiile sunt special amenajate pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Decorul modern, meniul variat și atmosfera veselă reprezintă ingredientele principale ale unui restaurant elegant și nonconformist.

Oferim servicii exclusiviste, special adaptate dorințelor clientului, meniuri savuroase create pentru a desfăta gusturile cele mai exigente, și o echipă de organizare evenimente profesionistă și receptivă. Toate la dispoziția dumneavoastră pentru a crea un eveniment minunat.

Meniuri evenimente Cosmopolitan Ballroom

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - evenimente de neuitat, de la 49 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI NUNTĂ - două variante, de la 49 euro [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Cosmopolitan Ballroom

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Cosmopolitan Ballroom.

Saloanele Cosmopolitan Ballroom

Salon Cosmopolitan

150-200 locuri la mese

Salonul Cosmopolitan se distinge printr-un concept de entertainment unic și reprezintă alegerea îndrăzneață a oricarui oaspete. Decorul modern, meniul variat și atmosfera veselă reprezintă ingredientele principale ale unui restaurant elegant și nonconformist.

Oferim servicii exclusiviste, special adaptate dorințelor clientului, meniuri savuroase create pentru a desfăta gusturile cele mai exigente, și o echipă de organizare evenimente profesionistă și receptivă.

Salon Coral

150-200 locuri la mese

Salonul Coral este alegerea ideala fie pentru oricare dintre evenimentele spciale: nunta, botez sau celebrarea unei alte ocazii speciale din viata ta.

Candelabrul de cristale, culorile elegante si cu o capacitate de 150-200 persoane, salonul Coral creeaza atmosfera perfecta zilei pentru ziua ta memorabila si superbe fotografii de nunta.

Salon Hora

150-200 locuri la mese

Salonul Hora te ademenește cu savoarea bucatelor românești servite intr-un ambient unic traditional romanesc, avand o capacitate de 150-200 de oaspeti.

Decorul rustic, frescele originale pictate de marele pictor Cosmin Păulescu, mâncarea aburindă, bucată mică din România este cadoul perfect pe care îl poți oferi oricărui invitat.

Salon Londra

50 locuri la mese

Iti doresti o petrecere privata intr-o atmosfera intima? Salonul Londra este locatia ideala.

Cu o capacitate de 50 de persoane, ferita de aglomeratie sau ochii altor clienti, acest salon iti ofera intimitatea de care ai nevoie. Doar tu si invitatii tai veti putea petrece intr-un mediu elegant si sofisticat.

Salon Roma

50 locuri la mese

Iti doresti o petrecere privata intr-o atmosfera intima? Salonul Roma este locatia ideala.

Cu o capacitate de 50 de persoane, ferita de aglomeratie sau ochii altor clienti, acest salon iti ofera intimitatea de care ai nevoie. Doar tu si invitatii tai veti putea petrece intr-un mediu elegant si sofisticat.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Cosmopolitan Ballroom