Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Crown Cismigiu

Cismigiu, Central, Str. Zalomit nr. 6, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0730.008.186

CAPACITATE

30-160

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Avem plăcerea de a vă prezenta un salon de evenimente private, situat în imediata apropiere a Parcului Cișmigiu, la dispoziția Dumneavoastră pentru a găzdui cu rafinament momente importante și evenimente de neuitat.

Este amplasat într-o clădire istorică, renovată complet în anul 2014. Având o suprafață totală de 500 metri pătraţi, are în componență: sala de bal care poate gazdui un numar de 150 de persoane la mese si 300 de persoane în regim standing, lobby de 50 mp și curte interioară.

Grija pentru detalii este cea care desăvârșește ambientul acestei maiestuoase locații: candelabre impozante cu cristal venețian, lumini arhitecturale discrete, mobilier din lemn masiv, finisaje distincte, inserții Swarowski.

FACILITĂȚI OFERITE DE CROWN CIȘMIGIU

Personalul profesionist va stă la dispoziție pe tot parcursul evenimentului, de la planificare până la finalizare, oricare ar fi natura acestuia: nuntă, botez, aniversare, conferință, eveniment cultural, corporate sau petrecere tematică.

Crown Cișmigiu - fine food, fine events!

Meniuri evenimente Crown Cismigiu

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - sezon și extrasezon, prețuri între 54 și 75 euro [format PDF 0.1MB] Descarcă - MENIURI DELUXE ȘI PLATINUM - cu prețuri de 85 și 95 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI BOTEZ - cu prețuri între 45 și 52 euro [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Crown Cismigiu

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Crown Cismigiu.

Solicita oferta de la Crown Cismigiu Solicita oferta de la toate locatiile