Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2016 - 2017

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Crystal Palace Ballrooms

Piata Cosbuc, Calea Rahovei nr. 198A, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
031.403.8500, 0758.302.030

CAPACITATE

80-1200

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Crystal Palace Ballrooms este locul in care atitudinea se intersecteaza cu aptitudinea, in care organizarea intalneste perfectiunea, iar flexibilitatea genereaza satisfactia.

Marcat de distinctie si rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, va introduce intr-o atmosfera fie clasica, fie eclectica, prin intermediul personalitatii estetice a fiecareia dintre cele 6 Sali ce au deja referinte de succes in organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele corporate cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferinte, training-uri, pana la cele private.

PUNCTE FORTE CRYSTAL PALACE

Prin capacitatile salilor, acestea pot acoperi integral plaja evenimentelor de orice dimensiuni, de la 80 pana la 1200 de participanti, in functie de SET-up-ul dorit: teatru, standing sau sitting.

Complexul dispune de trei bucatarii proprii, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate preparatele fiind produse in house si nu aduse in sistem catering, din exteriorul locatiei. Bucatarul sef isi revendica o vasta experienta gastronomica de mai bine de 20 de ani, dintre care 10 ani de perfectionari la Paris si Londra.

Un alt punct forte al Crystal Palace Ballrooms il reprezinta, indiscutabil, parcarea extrem de spatioasa, cu o capacitate efectiva de garare a pana la 350 de autoturisme, serviciile de parcare fiind acordate gratuit!

SĂLILE CRYSTAL PALACE

Crystal Palace Ballrooms dispune de 4 sali identice ca structura si dimensiuni, diferentiate prin culoarea mochetei si modelul candelabrului - Viena, Roma, Atena si Londra, in deplin acord cu atmosfera transmisa de specificul fiecareia dintre capitalele al caror nume il reprezinta.

Accesul se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa este completata de o loja rafinat decorata. Inaltimea impresionanta a spatiilor, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrelor sunt elementele ce imprima unicitatea design-ului Crystal Palace Ballrooms.

Cea mai spatioasa sala, București Ballroom, are o suprafata de 810 mp si comunica direct cu Sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul primeia, in cazul evenimentelor de mari dimensiuni, evenimente ce depasesc 1000 de participanti.

Mai multe detalii? Viziteaza www.crystalpalaceballrooms.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Crystal Palace Ballrooms

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Crystal Palace Ballrooms.

Meniuri evenimente Crystal Palace Ballrooms

OFERTA SPECIALĂ ULTIMELE SAMBETE 2017 - 55 € TVA INCLUS

Antreu - Aspic cu pui și legume, Tartină cu pate de ficat, Tortillas cu cremă de brânză și verdeață, Rulou de șuncă cu salată de crudități, Evantai din cașcaval, Jambon de curcan afumat, Selecție Măsline

Peste - Păstrăv în pergament servit cu legume proaspete la grătar, sos de unt și capere

Sarmale - Sărmăluțe în foi de varză servite cu mămăliguță, kaiser și ardei iute

Trio grill - File de porc, pulpe de pui dezosate, popiette de vitel cu legume servit cu cartofi gratinați, Salată de sezon

Pachet Bauturi open bar

Whisky Ballantine’s, Vodka Stalinskaya, Cinzano bianco, Gin Wembley, Vin alb și roșu Fetească Regală Podgoriile “Budureasca” (servit la carafă)

Băuturi răcoritoare (Pepsi, 7Up, Mirinda), Sucuri naturale (Granini de portocale si Granini de mere), Apă minerală plată și carbogazoasă Bucovina, Cafea

Facilități incluse

Şampanie şi pişcoturi la întâmpinare, Mix de alune şi covrigei, Degustarea meniului de nunta

Place card-uri, meniuri si numere de masa, Setup-ul sălii incluzând huse, funde, feţe de masă şi şervete, Ring de dans spaţios, Scenă extrem de spatioasa (extensibilă la cerere)

Parcare gratuită (200 de locuri disponibile), Covor roşu, Stâlpişori din fier forjat, Sistem de aer condiţionat şi sistem de ventilaţie ultraperformante

OFERTA SPECIALĂ ZILELE DE DUMINICĂ - 45 € TVA INCLUS

MENIU CRYSTAL FAMILY ALL INCLUSIVE - 69 €

MENIU CRYSTAL CLASSIC ALL INCLUSIVE - 72 €

MENIU CRYSTAL DELUXE ALL INCLUSIVE - 76 €

MENIU CRYSTAL TRADEMARK ALL INCLUSIVE - 79 €

Solicita oferta de la Crystal Palace Ballrooms Solicita oferta de la toate locatiile