Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant Dines

Parcul Carol, Str. Cuțitul de Argint nr. 12 (Parcul Carol, lângă Arenele Romane), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0213-362-474, 0723-634-741

CAPACITATE

10-120

MENIURI DE LA

212 lei

Arată galeria foto completă

Restaurantul Dines este situat in Parcul Carol, din Bucuresti, langa Arenele Romane, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de o oaza de liniste, prospetime si verdeata.

Restaurantul Dines face parte din grupul de firme DINES, cu traditie in industria alimentara.

Locatia dispune de doua saloane, de 120 si 50 locuri, de terasa si foisor, precum si de spatiu exterior de joaca, special amenajat pentru copii.

Va putem oferi consiliere privind organizarea la standarde inalte a oricarui eveniment: nunti, botezuri, cununii, petreceri pentru copii, onomastici, Balul Bobocilor, petreceri private, parastase, banchete de absolvire, karaoke party, petrecerea burlacilor / burlacitelor, petreceri de Halloween, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion.

Restaurantul Dines dispune de izolare fonica, aer conditionat, climatizare, sistem de sonorizare, videoproiector, ecran de proiectie, acces gratuit la internet prin wireless. Este dotat cu o bucatarie moderna, in conformitate cu normele UE. Echipa Dines este formata din personal calificat, cu experienta, instruit sa indeplineasca si cele mai exigente cerinte.

La Restaurantul Dines gasiti flexibilitate maxima: va putem oferi orice fel de mancare, chiar daca acesta nu apare in meniul standard. Este suficient sa va exprimati dorinta si maestrul nostru bucatar va va pregati preparatele solicitate.

Meniuri evenimente Dines

Descarcă - MENIURI EVENIMENT - oferte începând de la 212 lei [format PDF 0.1MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Dines

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Dines.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Dines