Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Restaurant  Diplomat

Băneasa, Herăstrău, Șos. București-Ploiești nr. 2B, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0720-880-330

CAPACITATE

10-160

PARCARE

100 locuri

Arată galeria foto completă

Povestea Diplomat. Suntem în luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. Doi reprezentanți ai avangardei care va schimba pentru totdeauna aspectul Bucureștiului de Nord, Colonelul St. E. Greble Junior și domnul Alexandru Marghiloman, pun fundațiile Country Club Băneasa.

Printre ceilalți 143 de membri fondatori se numărau și Max Ausschmidt, C. Argetoianu, generalul Anderson, Basarab Brâncoveanu, principele Jean Calimache, principele Cantacuzino, Barbu Catargiu, principele A.D. Ghica, principele Barbu Ştirbey, baronul Stărcea și mulți alții.

Împreună ei vor pune bazele celui mai mare Country Club din vremea aceea. Vila centrală, construită de celebrul arhitect Ion Mincu, găzduia și sediile clubului nautic și de polo, iar piscina și terenurile de tenis, golf și polo atrăgeau protipendada din întreaga Europă.

Ulterior, clubul va găzdui Restaurantul Diplomat, locul în care bucureștenii serveau prânzul și se bucurau de priveliștea oferită de Parcul Herăstrău, apoi reveneau în oraș spre seară sau își continuau plimbarea pe jos, pe aleile umbrite și răcoroase ale parcului. Puțini sunt cei care știu că actualul parc a fost construit tot de către membrii fondatori ai Clubului Diplomatic și oferit publicului larg.

Aproape 100 de ani mai târziu, dorim să păstrăm atmosfera locului dar să-i dăm și o notă modernă. Tocmai de aceea am călătorit în jurul lumii, culegând rețete de tradiție din toate țările, pe care le-am reinterpretat într-o manieră contemporană.

Cel mai frumos local pentru nuntă în aer liber din București este situat în cel mai mare parc al capitalei (Parcu Regele Mihai I fost Parc Herăstrău). Organizarea nunții Restaurantul Diplomat este alegerea perfectă într-o atmosferă liniștită, un meniu delicat și cu un personal de excepție.

Vrem să ne asigurăm că experiența pe care o trăiești este cea mai bună din oraș, de fiecare dată, de aceea avem o cavă de vinuri unicat, cu peste 800 de sticle de vin din întreaga lume, care pot fi potrivite perfect cu rețetele noastre originale.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Restaurant Diplomat

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Restaurant Diplomat.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Diplomat