Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Domeniul Greaca

Greaca, Dr. Ioanitescu nr. 3, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0755-100-385

CAPACITATE

10-350

PARCARE

100 locuri

Arată galeria foto completă

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucureşti, în Judeţul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul “La Greaca cea frumoasă”, aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.

Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.

Conacul dispune de 15 camere şi 1 apartament pentru cazare. Camerele spaţioase sunt decorate în tonuri pastelate, iar detaliile florale şi mobila albă, din lemn masiv creează o ambianţă placuta.

Intreg domeniul este o adevărată oază de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.

Piscina Domeniului Greaca este locul perfect unde va puteti bucura de farmecul verii intr-o atmosfera incantatoare inconjurata de multa verdeata, flori , fiind oaza de liniste in care va puteti crea un eveniment de basm.

Capacitatea restaurantului nostru este de 100 invitați la care se adaugă încă 120 de locuri disponibile pe terasă. Piscina amenajată pentru eveniment dispune de 350 locuri si ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte evenimente in aer liber, cu varianta relocarii evenimentului pe tarasa conacului.

Parcare privata cu 100 locuri.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Domeniul Greaca

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Domeniul Greaca.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Domeniul Greaca