Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Domeniul Monato

Bolintin, Str. Plaiului nr. 4, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0733-790-400

CAPACITATE

100-550

PARCARE

200 locuri

Arată galeria foto completă

Domeniul Monato este situat la doar 10 minute de Bucuresti, cu acces din autostrada Bucuresti-Pitesti. Cu o impresionanta gradina si o poveste aparte, acesta dispune de trei saloane cu o capacitate intre 100 si 550 de persoane.

Grădina Monato, romantism reinterpretat, o grădină menită să transpună viziunea artistică naturalistă în momentele deosebite ale vizitatorilor.

Pornind de la pontonul generos așezat pe marginea apei, cu un luciu de apă ce adună privirele și un pârâu perfect integrat în peisaj, traversat de 3 poduri cu vederi unice asupra grădinilor de flori și peluzelor, către cascada zgomotoasă găzduită de un deal special conceput pentru un parcurs formal al grădinii, inspirat de terasele de vinuri mediteraneene și grădinile conacelor englezești.

Pergole cu trandafiri englezești, un fel de bujori cățărători sau maci parfumați, mentin grădina în spiritul romantic natural, pentru evenimentele deosebite ce au loc atât ziua cât îi noaptea.

Pavilionul de vară Belvedere, excelent pentru ceremonii în aer liber, pentru evenimente rafinate în spiritul domol al muzicii jazz și blues într-o zi călduroasă de vară. Albul este definitoriu pentru structurile construite pentru ca albul este ceeace vorbește ce mai bine despre viziunea designului peisager din gradina Monato. Florile albe apar succesiv de la trandafiri, la plantele aromatice și zecile de specii de flori perene, pun în valoare și complimentează frumusețea și importanța naturii pentru noi.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Domeniul Monato

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Domeniul Monato.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Domeniul Monato