Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Domeniul Stirbey Buftea

Buftea, Str. Stirbei-Voda nr. 36, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0730.073.135, 0758.110.942

CAPACITATE

10-600

MENIURI DE LA

PARCARE

proprie

Domeniul Stirbey ofera un plus de confort, fiind adaptat pentru a raspunde cu generozitate asteptarilor invitatilor sai. Dispune de 6 spatii ample, destinate evenimentelor private sau corporatiste, orchestrate in conditii de siguranta, discretie si bun gust, cu optiuni diversificate si tehnologie de ultima generatie.

Servicii puse la dispozitia oaspetilor: consultanta in conceperea evenimentelor, catering, transport, securitate, scenotehnica, instalatii audio-video, instalatii de lumini, impresariere artistica si multe altele, toate la preturi confortabile.

Toate ofertele de evenimente sunt personalizate si vin in intampinarea dorintelor clientilor nostri. Toate locatiile Domeniului Stirbey permit functionarea instalatiilor de iluminat profesionale, audio-video si ring de dans modular fara conditionari de pozitionare fixa.

400 de locuri de parcare.

Capela Sfanta Treime este spatiul destinat ceremoniilor religioase, oficiate pentru oaspetii care doresc sa isi organizeze momentele importante din viata la Palatul Stirbey.

Mai multe detalii? Viziteaza www.palatulstirbey.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Domeniul Stirbey Buftea

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Domeniul Stirbey Buftea.

Meniuri evenimente Domeniul Stirbey Buftea

OFERTA SUPER ALL INCLUSIVE LAST MINUTE - 65 €

Pentru evenimentele organizate in lunile MAI si IUNIE 2016, in zilele de Duminica, in limita datelor disponibile.

Antreuri - Pasta de branza pe mar Renette 50g, Icre de crap pe lamaie 20g/10g, Ciuperci umplute cu bacon 50g, Trandafir de salam de Sibiu 50g, Cascaval afumat 50g, Rosii umplute cu salata de pui si mango 120g, Piftie de curcan 80g, Rulouri de sunca cu salata de cruditati 50g, Sunculita de porc 50g

Peste - File de Salau cu sos Meuniere, legume soté si cartofi natur 200g/50g/75g/75g

Traditional - Sarmalute de porc in foi de varza cu mamaliguta si costita 250g/200g/50g

Mixed grill “Domeniul Stirbey” - Ceafa de porc, pulpe de pui, carnati de casa 100g/100g/100g, Cartofi condimentati la cuptor 150g, Salata de sezon sau salata de muraturi 150g

Tort Festiv 120g, Cascada de fructe 500g

OPEN BAR 10H

Blended scotch & single malt scotch - CHIVAS REGAL 12 YO, THE GLENLIVET
Tennessee & burbon - JACK DANIEL’S,FOUR ROUSES, Irish & scotch - JAMESON, BALLANTINE’S

Premium vodka & gin - ABSOLUT, BEEFEATER, Vermouth & Bitter - DUBONNET ROUGE,CAMPARI
Premium tequila & cuban rum - OLMECA GOLD, HAVANA CLUB ANEJO 3YO
Liqueurs - BAILEYS IRISH CREAM, RAMAZZOTTI AMARO, JAGERMEISTER

Long drinks - CUBA LIBRE, APEROL SPRITZ, VODKA MERE/PORTOCALE, WHISKY COLA, GIN TONIC, CAMPARI ORANGE

CRAMELE SAHATENI - AURELIA VISINESCU Gama NOMAD
Vin alb - PINOT GRIGIO/ FETEASCA ALBA/ SAUVIGNON BLANC/ CHARDONNAY (1 sortiment)
Vin rosu - MERLOT/ PINOT NOIR/ CABERNET SAUVIGNON (1 sortiment), Vin rose - ROSE

PEPSI, MIRINDA, 7UP, APA TONICA (2L), PRIGAT –PORTOCALE/ PIERSICI/ MERE, APĂ PLATĂ, APĂ MINERALĂ (0,5L), CAFEA ESPRESSO, CEAI-SELECTIE

SERVICII INCLUSE

Decorarea salii: Covor rosu la intrare in locatie, fete de masa, huse de scaun si servete ivoire (mese invitati, mese cocktail,mese bar)

Decoratiuni florale: 1 aranjament la masa de 10 persoane

Suporti si numere de masa, Chiria salii, Meniuri tiparite pe mese, Serviciul ospatarilor

O camera pentru miri pe parcursul evenimentului

Saloanele Domeniul Stirbey Buftea

Palatul Stirbey

Pana la 80 persoane

Dispune de trei saloane comunicante cu toate facilitatile necesare pentru organizare evenimente. Saloanele permit realizarea unor petreceri cu structura complexa. Fiind comunicante si cu acces la holul principal, pot primi destinatii diferite in cadrul aceluiasi eveniment. Comunica si cu terasa din spatele cladirii, oferind posibilitatea de a mixa indoor cu outdoor in cadrul aceluiasi eveniment.

Pavilionul Printul Stirbey

Pana la 400 persoane pe scaun, pana la 600 persoane tip cocktail

Ofera posibilitatea mixajului firesc intre spatiul interior si ambientul natural permitand deschiderea completa si acces direct in mijlocul naturii datorita peretilor mobili. In vecinatatea acestuia, o alee coboara spre pontonul amenajat pe lacul interior. Toate facilitatile necesare desfasurarii unui eveniment - lobby, garderoba, toalete, terasa.

Sala Regina Maria

Pana la 600 persoane pe scaun, pana la 1200 persoane tip cocktail

Este o constructie noua, conceputa pentru evenimente speciale, private sau corporatiste, receptii, cocktailuri, baluri sau petreceri, lansari de produse, expozitii, concerte, conferinte, evenimente culturale si sociale. Dispune de o terasa descoperita permitand astfel extinderea spatiului de desfasurare a evenimentelor si adaugand, la decorul interior, privelistea parcului.

Pavilionul Printesa Nadeja

Pana la 300 persoane pe scaun, pana la 500 persoane tip cocktail

Este o constructie noua, finalizata in 2012. Foloseste o tehnologie germana de ultima generatie, gandita special pentru evenimente care au cel putin o componenta ce necesita desfasurarea in aer liber. Datorita peretilor-cortina, a drapajelor ivoire satinate si a deschiderii spre padure se poate crea o atmosfera romantica, de poveste.

Pavilionul Printesa Eliza

Pana la 300 persoane pe scaun, pana la 500 persoane tip cocktail

Pavilionului Printesa Eliza doreste sa satisfaca cele mai mari asteptari si sa transforme o zi atat de importanta intr-un eveniment de neuitat. De aceea acordam o atentie deosebita tuturor aspectelor ce tin de organizarea evenimentului dumneavoastra, oferindu-va rafinament, eleganta si profesionalism. Elementele care ne diferentiaza si care isi pun amprenta pe orice eveniment organizat de noi sunt atentia la detalii, flexibilitatea si creativitatea.

Pavilionul Printesa Maria

Pana la 180 persoane pe scaun

Pavilionul Prinţesa Maria este un loc de vis la care ajungi printer copacii care mai de care mai semeţi ce se privesc mândrii în oglinda lacului din imediata apropriere a pavilionului. Cu spaţii destinate toaletelor şi serviciilor de restaurant amplasate cu discreţie şi bun gust, Pavilionul Prinţesa Maria este o locaţie nouă, pe marginea lacului din Domeniul Ştirbey.

Pavilionul Printesa Ecaterina

Pana la 120 persoane pe scaun

Dacă vrei să cutreieri prin Domeniul Ştirbey, pe aleile şerpuind romantic, mărginite de copacii ale căror crengi tes o perdea verde, vei descoperi pavilionul Prinţesa Ecaterina cu piscina alăturată, un colţ de rai în inima parcului. Este dotat cu zone special amenajate pentru catering şi grupuri sanitare.

Capela Sfanta Treime

Construita intr-un stil arhitectural eclectic in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, Capela Sfanta Treime este pictata la interior de Tatarascu. Aceasta reprezinta un monument istoric care adaposteste, in cripta sa, osemintele familiei Stirbey, inclusiv cele ale Domnitorului Barbu Stirbey si ale Printului Barbu Alexandru Stirbey. In interiorul acesteia se pot oficia ceremonii religioase.

Solicita oferta de la toate locatiile