Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Elisabeta - Saloane Evenimente

Cismigiu, Blv. Regina Elisabeta nr. 45, Bucuresti [HARTA]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0728.978.493

CAPACITATE

30-120

MENIURI DE LA

Restaurant Elisabeta, o locatie cu parfum de Belle Epoque! Evenimentele tale private trebuie sa fie impecabile pentru ca tu si invitatii tai sa aveti parte de momente de neuitat. Nu vorbim in clisee, vorbim in cunostiinta de cauza.

Experienta acumulata de-a lungul a numeroaselor evenimente private de succes, pasiunea pentru detalii, devotamentul pentru serviciile furnizate ne confera credibilitatea de a afirma: evenimentul tau va fi memorabil, evenimentul tau va fi special, evenimentul tau va fi un succes deplin. Noi nu furnizam doar servicii, noi furnizam momente magice!

Amenajat intr-un monument istoric arhitectural, datat din anul 1912, Restaurant Elisabeta ofera o atmosfera cu savoare interbelica ideala pentru a transforma rutina in momente memorabile. Astfel, orice eveniment privat din viata ta va fi unul plin de eleganta si rafinament specifica perioadei marelui Gatsby. Deliciile rafinate, concepute de bucatarul nostru chef doar din ingrediente naturale si proaspete, ii vor purta pe invitatii tai intr-o veritabila calatorie in jurul lumii.

Va putem fi alaturi in cele mai importante momente, precum nunta mult visata, botezul celui mai iubit prichindel, aniversari speciale, petreceri de logodna surprinzatoare, baluri de absolvire mult asteptate, serviciile de calitate semnate Restaurant Elisabeta fiind ingredientele unei seri de neuitat.

Sala Regina Elisabeta

Sala Regina Elisabeta este caracterizata prin rafinamentul si eleganta saloanelor specifice perioadei interbelice. Restaurantul, cu o capacitate de 120 de persoane in sistem sitting si o suprafata de 207 mp, isi propune sa evoce pe cat posibil amprenta Altetei Sale Regina Elisabeta, dorind ca elegant sa fie cuvantul care ne defineste, atat din punct de vedere al serviciilor cat si prin produsele sale.

Sala Coloanelor

Cu o suprafata de 67 mp, Sala Coloanelor reprezinta unul dintre cele mai intime saloane de la etajul II al cladirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Acesta este ideal pentru evenimente business cat si private restranse avand o capacitate de 30 de persoane.

Sala Oglinzilor

Eleganta si somptuozitate! Sala Oglinzilor, cu o dimensiune de 67 mp este locul ideal pentru evenimente restranse (capacitate de 30 de persoane) intr-un cadru cu adevarat rafinat si original. Oglinzile ce marginesc spatial salonului si elementele arhitecturale ale acestuia amintesc de grandoarea Bucurestiului de odinioara, cunoscut si sub denumirea de Micul Paris.

Mai multe detalii? Viziteaza www.restaurantelisabeta.ro!

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Elisabeta - Saloane Evenimente

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Elisabeta - Saloane Evenimente.

Meniuri evenimente Elisabeta - Saloane Evenimente

NUNTA ULTRA ALL INCLUSIVE 2017 - de la 59 €

Pret: de la 69 € - SAMBATA, de la 59 € - DUMINICA

5 variante de meniu

Aranjament de fructe pe mese

Mini patiserie proaspătă

Pachet de întâmpinare cu vin spumant şi tartine cu icre roşii şi somon

Pachet tort (tortul miresei, sampanie)

OPEN BAR

Pachet open bar nelimitat

DECORATIUNI

Decorul complet al salii

PACHET PROMOTIONAL - BOTEZ ULTRA ALL INCLUSIVE - de la 45 €

PACHET PROMOTONAL LA CHEIE - MICUL PRINT - de la 56 €

Solicita oferta de la Elisabeta - Saloane Evenimente Solicita oferta de la toate locatiile