Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Empire Events

Adresa 1: Obor, Str. Popa Lazăr nr. 5-25, Bucuresti [HARTĂ]

Adresa 2: Vitan, Str. Voievod Alexandru Moruzzi nr. 14 , Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0727-745-589

CAPACITATE

50-220

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect , astfel ca incepand de la luminile calde pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.

Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente la 2 minute de Primaria sector 2 si un salon de evenimente langa Mall Vitan.

Cu o arhitectura impunatoare, Salon Empire este locul potrivit pentru evenimente de anvergura: nunti, petreceri corporate, banchet. Capacitate 250 locuri, decoratiuni de lux, sistem performant de ventilatie.

Coloane, oglinzi, fresce: intr-un cuvant Salonul povestii de iubire! In Salon Venetian puteti da frau imaginatiei si va puteti organiza cea mai frumoasa petrecere tematica: Nunta in stil venetian! Capacitate 220 locuri. Ring de dans spatios. Sistem de ventilatie.

Salon Regal, un salon elegant, spatios, perfect pentru evenimente tip botezuri, nunti, petreceri coorporate, cocktail-uri. Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Arhitectura care aminteste de legendara Grecie, face din Templul lui Dionysos locul perfect pentru evenimente tematice, nunti, botezuri, alte petreceri! Capacitate 150 locuri. Sistem de ventilatie. Ring de dans.

Cu o capacitate de 150 locuri, Salon Marble este perfect pentru evenimente private si corporate! Personal instruit, bucatarie proprie, dotari profesionale. Sunt cateva dintre atuurile care intregesc serviciile oferite pentru un eveniment reusit.

Meniuri evenimente Empire Events

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - Salon Venetian, Regal, Templu, de la 58 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI NUNTĂ - Salon Empire, de la 61 euro [format PDF 0.2MB] Descarcă - MENIURI NUNTĂ - Salon Marble, de la 55 euro [format PDF 0.2MB]
Descarcă - MENIURI BOTEZ - pachet intampinare, de la 47 euro [format PDF 0.2MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Empire Events

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Empire Events.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Empire Events