Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

First Events & Weddings

Opera, Central, Calea Plevnei nr. 59 A, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0756.072.311, 0213.195.160

CAPACITATE

30-120

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Evenimentele speciale din viata dumneavoastra, nunti, botezuri si aniversari au parte de aceeasi atentie la First Events & Weddings din cadrul hotelului Siqua.

Ca sa nu ai surprize neplacute si sa nu te copleseasca detaliile, noi gandim lucrurile, le organizam, le desfasuram ca si cum le-am face pentru noi.

Partea buna este ca ne gasiti in zona zero a Bucurestiului, langa Opera Nationala Romana, accesul fiind usor din orice parte veniti. Cele doua saloane, Amarillis si Giglio, ce imbina stilul clasic cu cel modern, vin in intampinarea dumneavoastra pentru orice tip de eveniment.

Pe langa meniurile atractive va punem la dispozitie si servicii de cazare la preturi avantajoase, décor salon si aranjamente florale, parcare gratuita si multe alte facilitate pe care va invitam sa le descoperiti.

Salon Amarillis - capacitate 70-120 persoane - un salon elegant, decorat cu candelabre de cristal in stil venetian si interioare rafinate reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru o nunta reusita, un botez deosebit sau orice alt tip de eveniment.

Salon Giglio - capacitate 30-50 persoane - pentru nunti si cununii sarbatorite alaturi de familie si prietenii apropiati va oferim un cadru intim care poate primi 50 de oaspeti.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la First Events & Weddings

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre First Events & Weddings.

Saloanele First Events & Weddings

Salon Amarillis

70-120 locuri la mese

Salon Amarillis - un salon elegant, decorat cu candelabre de cristal in stil venetian si interioare rafinate reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru o nunta reusita, un botez deosebit sau orice alt tip de eveniment.

Salon Giglio

30-50 locuri la mese

Salon Giglio - pentru nunti si cununii sarbatorite alaturi de familie si prietenii apropiati va oferim un cadru intim care poate primi 50 de oaspeti.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la First Events & Weddings