Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Gaia Boutique Club

Floreasca, Calea Floreasca nr. 111-113, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0723-610-933

CAPACITATE

60-400

MENIURI DE LA

PARCARE

Proprie

Arată galeria foto completă

Cu o experienta de 12 ani, brand-ul Gaia Boutique Club este tot ce aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment.

Situat pe Calea Floreasca, in zona de Nord a Bucurestiului, dispune de un design eclectic, oferind cadrul perfect pentru un eveniment atipic si unic, cu o capacitate de 400 de persoane standing si 60 de persoane sitting. In functie de profilul evenimentului pe care doriti sa il organizati, setup-ul salii poate fi modificat, astfel incat vom putea gazdui un numar mai mare, sau mai mic de persoane.

Bucataria este una creativa, ce poate satisface si cele mai rafinate gusturi culinare: va rasfatam cu cele mai apetisante preparate lasandu-va posibilitatea de a va personaliza si alege varianta de meniu potrivita.

Gaia Boutique Club va pune la dispozitie o echipa profesionista de event planning, creata special pentru a va oferi evenimentul mult dorit. Indiferent dacă este vorba de nuntă, botez, petrecere aniversara sau un eveniment corporate cum ar fi conferință, eveniment de presa, lansare de produs sau expoziție, îți stăm la dispoziție cu cele mai bune servicii.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Gaia Boutique Club

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Gaia Boutique Club.

Solicita oferta de la Gaia Boutique Club Solicita oferta de la toate locatiile