Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Grădina Vlahiia

Snagov, Str. Albăstrelelor nr. 24, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0729-883-109

CAPACITATE

30-150

PARCARE

nelimitat

Arată galeria foto completă

Gândit ca o oază de tihnă și omenie în apropiere de București, în Snagov Sat, Grădina Vlahiia este un loc de poveste, un sat românesc autentic în miniatură, un loc de răgaz și un spațiu pentru orice tip de evenimente.

Casele maramureșene, loc de pace și revigorare, sunt case vechi, autentice, strămutate cu întregul lor univers, rânduit după obicei și tradiție, cu ii, icoane, ștergare, cergi și unelte. Găzduirea oaspeților în aerul primitor al odăilor ca de la țară, este prevăzută cu toate utilitățile necesare confortului modern.

Restaurantul nostru este un loc cald care îți vorbeste despre familie, istorie și despre o lume pe care doar ne-o putem imagina astăzi. Este, totodată, locul în care se întâlnesc ideile creative ale echipei din bucătărie, pregătită să folosească darurile din curte și să prepare bucate alese, atât tradiționale, cât și internaționale.

Muzeul Icoanei, copia fidelă a Mănăstirii Dintr-un Lemn din judetul Valcea, relevă toate detaliile originalului, iar colectia de icoane numără peste o sută de exemplare originare din Grecia, Rusia și România.

În fermă, hrănirea și adăparea animalelor, țesălatul, potcovirea cailor și poneilor, mulsul vacilor, culesul ouălor din cuibare, prepararea brânzeturilor, untului și a smântânii, precum și treburile din grădină - toate sunt rod al pasiunii creative care păstrează vie datina românească.

EVENIMENTE PRIVATE ȘI CORPORATE

Servicii asigurate: meniu personalizat, suport tehnic, săli de conferințe și diverse locații în funcție de eveniment, proiector, ecran de proiecție, flip chart, parcare pentru numar nelimitat de mașini.

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Grădina Vlahiia

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Grădina Vlahiia.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Grădina Vlahiia