Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Gradina cu Lavanda

Afumați, Șos. Ștefănești nr. 111, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0721-172-390

CAPACITATE

10-140

MENIURI DE LA

10 euro

PARCARE

proprie

Arată galeria foto completă

Atrasi de o locatie in aer liber, superba si relaxanta, cu un aer provensal, cu miresme de lavanda, flori si iarba proaspata, am ales ca pentru voi, clientii nostri, sa continuam incepand cu luna mai povestea inceputa de Prajituresele la Gradina cu Lavanda din Afumati.

Aici puteti organiza aniversari pentru copii si adulti, petreceri corporate, cocktail-uri, cununii, nunti si botezuri.

Desigur ca pentru evenimente elegante, sofisticate, spatiul se transforma si, beneficiind de ajutorul specialistilor in decoratiuni, putem metamorfoza locul in functie de tipul de eveniment dorit.

La noi veti avea parte de petreceri relaxate, de zi, in gradina, unde copiii se pot juca in voie, iar adultii se pot bucura de un eveniment memorabil impreuna cu familia si prietenii.

Locatia beneficiaza de parcare in incinta proprietatii, muzica ambientala, servicii de curatenie.

MANCARE & BAUTURA

Puteti comanda din meniurile noastre produse proaspat pregatite. Pentru petreceri de botez, cununie, nunta puteti de asemenea alege din variantele de meniu prezentate. Putem asigura de asemenea inchirierea de mese si scaune suplimentare, corturi, ospatari si barmani.

Gasiti la noi in gradina in vitrine frigorifice cu autoservire bauturi racoritoare si bauturi alcoolice. Va punem la dispozitie pachete cu cafea, refreshments, limonade, bauturi alcoolice si nonalcoolice. La cerere, lemonade bar.

Pentru desert, putem aduce o diversitate de torturi si prajituri, de casa, cu ingrediente naturale, pe care ni le furnizeza prietenele noastre Prajituresele sau putem recomanda alti furnizori care realizeaza o mare diversitate de dulciuri de la candy-bar-uri pana la torturi cu martipan, figurine etc.

Va asteptam cu drag in Gradina cu Lavanda!

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Gradina cu Lavanda

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Gradina cu Lavanda.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Gradina cu Lavanda