Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Grand Hotel Bucharest

Universitate, Central, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 4, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0372-423-206

CAPACITATE

50-450

Arată galeria foto completă

Evenimente de poveste, într-un decor de basm la Grand Hotel București. Îţi împărtăşim entuziasmul şi te ajutăm să-ţi îndeplineşti visele! Experiența vastă în organizarea evenimentelor, dar și pasiunea noastră de neîntrecut pentru evenimente speciale sunt ingredientele secrete.

Cele 3 Săli de bal impresionante, Ronda, Raspsodia & Fortuna, alături de cele 13 săli de conferințe și birouri ale hotelului pot găzdui orice tip de evenimente cu o notă de distincție și rafinament. Toate spațiile de evenimente de la Grand Hotel București® au zone de relaxare, iar unele dintre ele, terase cu vedere spre centrul Bucureștiului.

Organizatorii noștri de evenimente îți stau oricând la dispoziție pentru planificarea evenimentului tău până în cele mai mici detalii.

CADOURILE NOASTRE:

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Grand Hotel Bucharest

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Grand Hotel Bucharest.

Saloanele Grand Hotel Bucharest

SALA RONDA

Până la 450 persoane

Sala de bal Ronda este cea mai spațioasă și impresionantă sală de evenimente a Grand Hotel Bucharest. Situată la primul etaj, sala Ronda poate găzdui până la 450 de persoane în cadrul unei conferințe și 280 de invitați la un eveniment social privat.

Detaliile sale rafinate încântă orice invitat: picturile murale și candelabrul somptuos transformă acest spațiu într-o sală de evenimente cu adevărat distinsă.

SALA RAPSODIA

Până la 200 persoane

Sala de bal Rapsodia impresionează prin atmosfera sa regală și decorațiunile în stil baroc. Această sală este perfectă pentru mese festive, botezuri, recepții și banchete cu 50 și până la 200 de invitați. În același timp, Rapsodia poate fi utilizată și drept sală de conferințe, workshopuri sau alte evenimente tip corporate.

Evenimentele care au loc aici lasă întotdeauna o impresie pozitivă, iar amintirile legate de această sală de evenimente dăinuie pentru mult timp.

SALA FORTUNA

Până la 160 persoane

Situată la etajul 21, Sala de bal Fortuna este cea mai modernă sală de nunți și evenimente corporate din Capitală și, totodata, sala aflată la cea mai mare înălțime din oraș. Fortuna este o sală modulară de evenimente, cu aranjamente rafinate și dotări de ultimă generație.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Grand Hotel Bucharest