Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Central, Pache Protopopescu, Bd. Pache Protopopescu nr. 51, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0725-558-611

MENIURI DE LA

400 lei

PARCARE

în zonă

Arată galeria foto completă

Aceasta casa a fost construita ca o locuinta, desi are centrat in interiorul ei un amplu hol de onoare, pe doua niveluri, cu rol de sala de bal sau banchet.

In forma sa originala, casa avea un spatiu destinat orchestrei. La parter, in jurul acestei sali centrale, sunt construite patru spatii care functioneaza ca saloane de primire (sufragerii).

Etajul intai pastreaza in linii mari aceeasi dispunere a spatiilor de la parter, accesul facandu-se pe o scara in spirala. Etajul al doilea a fost destinat, probabil, dormitoarelor, iar mansarda unor spatii de servicii.

Stilul arhitectual este greu de definit, ingloband in mod armonios elemente din stilurile: neogotic, neoromanesc, rustic normand, stil chalet, si Art Nouveau, la care se adauga in special la interior, motive clasice si neobizantine.

Conform informatiilor actuale, cladirea poate data din anul 1925, desi sunt izvoare care o duc in 1923. In lista Monumentelor Istorice, aceasta constructie figureaza ca apartinand Elenei Lupescu, marea iubire a regelui Carol al II-lea, dar in mod misterios or8ce legatura cu aceasta doamna a fost sters din istorie.

In prezent cladirea apartine Grupului City Grill, care a inceput si definitivat un amplu proces de restaurante intre anii 2007-2011.

Aceasta cladire - impunatoare prin gratia ei - gazduieste in prezent Hanu’ Berarilor Interbelic, al doilea restaurant sub acelasi nume, primul fiind deschis in toamna anului 2009 in Casa Soare, monument de arhitectura neoromaneasca, construit intre 1910-1914, avandu-l ca arhitect pe celebrul Petre Antonescu.

Meniuri evenimente Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - șampanie, platouri cu fructe, de la 400 lei [format PDF 2.4MB] Descarcă - MENIURI 3 FELURI - variante meniu de la 240 lei [format PDF 1.9MB] Descarcă - MENIURI 2 FELURI - turtă, moț, variante de la 149 lei [format PDF 1.8MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Hanu’ Berarilor Casa Elena Lupescu