Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2024 - 2025

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

Piata Natiunile Unite, Central, Str. Poenaru Bordea nr. 2, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0725-558-611

MENIURI DE LA

400 lei

PARCARE

în zonă

Arată galeria foto completă

Berăria Gastronomică Hanu’ Berarilor – Casa Oprea Soare se găseşte în inima Capitalei, între străzile Apolodor din Damasc, Col. Gheorghe Poenaru-Bordea şi Sfinţii Apostoli.

Numele hanului este dat de unul dintre cei mai înstăriţi negustori ai Micului Paris, Dumitru Oprea Soare, care a construit casa pe terenul moştenit de la tatăl său.

Din punct de vedere architectural, clădirea actualului restaurant aparţine stilului neoromânesc, amintind de vechile case boiereşti, dar şi de constucţii monumentale, precum mănăstirea bucureşteană Stavropoleos sau mănăstirea Curtea de Argeş.

Farmecul Casei Soare l-a determinat pe Vintilă Brătianu să declare că este una dintre clădirile private care au dovedit că “se poate prea bine crea o arhitectură civilă cu caracter național”.

Berăria este una cu tradiție, iubită de toți bucureștenii și este de asemenea locul ideal unde prieteniile își încep drumul lor lung, iar cele existente își fructifică amintirile. Platourile de cărnuri și micii sunt produsele mult cerute de clienți, iar berea este veșnic cea care completează peisajul.

Meniuri evenimente Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

Descarcă - MENIURI NUNTĂ - variante diverse, de la 400 lei [format PDF 2.4MB] Descarcă - MENIURI 3 FELURI - variante diverse de la 240 lei [format PDF 2.0MB] Descarcă - MENIURI 2 FELURI - variante diverse de la 149 lei [format PDF 1.9MB]

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare