Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2020 - 2021

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Hotel Yesterday

Orhideea, Str. Economu Cezarescu nr. 8, Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0723.678.678

CAPACITATE

10-200

MENIURI DE LA

42 euro

Arată galeria foto completă

Situat in una dintre cele mai dinamice zone ale orasului, Orhideea, Hotelul Yesterday este amplasat la intersectia a doua mari artere ale orasului - pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii - si ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului si catre aeroport.

Decorul clasic, elegant al restaurantului ofera ambianta perfecta pentru evenimentele dumneavoastra, fie ca este vorba despre teambuilding-uri si evenimente corporate, fie ca este vorba despre evenimente private (aniversari, nunti, botezuri, petreceri de Craciun, Revelion etc.).

Evenimentele din viata fiecaruia poarta o incarcatura emotionala foarte mare si trebuie sa ramana atat in memoria gazdelor cat si a invitatilor ca o experienta frumoasa si agreabila, despre care intotdeauna povestim cu placere.

Fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere tematica, o nunta sau un botez noi vom avea grija sa transformam evenimentul intr-unul memorabil. Preparatele noastre va vor incanta prin calitate si savoare intr-un decor clasic si elegant.

Cele cinci sali de conferinta ale ale hotelului nostru pot gazdui o gama variata de activitati: prezentari, conferinte, formari sau sesiuni de lucru pentru un numar de 20 pana la 140 de persoane.

Meniuri evenimente Hotel Yesterday

MENIU NUNTĂ INCLUSIVE - 55 € TVA INCLUS

OFERTĂ SPECIALĂ BOTEZ ALL INCLUSIVE - 42 €

SOLICITĂ OFERTĂ

de la Hotel Yesterday

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Hotel Yesterday.

Saloanele Hotel Yesterday

Restaurant Yesterday

200 locuri la mese, suprafata 410 mp

Amplasat la parterul si mezaninul hotelului, Restaurantul Yesterday ofera o ambianta placuta si un cadrul elegant pentru price tip de eveniment. Restaurantul dispune de echipamente de sonorizare si lumini scena pentru orchestra si are acces la terasa interioara pentru relaxare.

Salon Rouge

100 locuri la mese, suprafata 175 mp

Amplasat la etajul 5 al hotelulul Salonul Rouge are un caracter exclusivist si discret; salonul dispune de bucatarie proprie, de grup sanitar propriu, precum si de o terasa generoasa cu o vedere panoramica asupra imprejurimilor.

Salon Panorama

70 locuri la mese, suprafata 130 mp

Intr-o atmosfera privata puteti organiza, evenimente de mai mica anvergura, in salonul Panorama amplasat la etajul 6 al hotelului.

Solicita oferta de la toate locatiile
Solicita oferta de la Hotel Yesterday