Locatii nunta din Bucuresti si imprejurimi, oferte 2018 - 2019

Nunta la ballroom Nunta la restaurant Nunta in aer liber Nunta la hotel Nunta la palat
sigla

Ici Et La

Otopeni, Șos. Odăii nr. 26-30 (Centura București), Bucuresti [HARTĂ]

CATEGORIA: Locatie nunta botez
0774.636.294

CAPACITATE

10-230

MENIURI DE LA

PARCARE

da

Arată galeria foto completă

Ici et La este un restaurant frantuzesc situat foarte aproape de Bucuresti, intr-o locatie de vis. Cu un spatiu generos si o piscina excelenta, Vanessa si Philippe Dupre va primesc intr-o atmosfera prietenoasa in stil francez.

Ici et La vă oferă un serviciu de catering pentru firme sau persoane fizice, sub forma unor cocktail-uri bufet, coffee break-uri, mese business, botezuri, nunți, etc.

NUNTĂ ȘI BOTEZ. Dispunem de o listă de meniuri prestablite dar există și opțiunea personalizării meniurilor în funcție de gusturi și de bugetul disponibil. Bucătărie românească sau internațională cu posibilitatea oferirii unui meniu personalizat.

MASĂ DE AFACERI. Pentru mesele de afaceri vă propunem preparate de bucătărie franțuzească, internațională sau românească.

COCKTAIL. Există mai multe opțiuni pentru organizarea de cocktail-uri: reci 5 / 8 / 10 bucăți, reci plus un preparat cald cu preț separat pentru băuturi fără alcool, vin românesc sau francez, alcool, șampanie.

PREPARATE PENTRU MASĂ. Preparatele pentru masă sunt o soluție excelentă pentru evenimentele de la birou. Vă propunem o serie de meniuri ce includ aperitiv, fel principal, desert și în anumite cazuri, servirea de brânză franțuzească.

COFFEE BREAK. Vă propunem organizarea unor pauze de cafea acompaniate de gustări dulci sau dulci și sărate cu produse de patiserie și biscuiți pregătiți la restaurant, precum și gustări exclusiv sărate.

Pentru evenimente, vă rugăm sunați la 0774.636.294 - Maria Mirea.

SOLICITĂ OFERTĂ EVENIMENT

de la Ici Et La

Nume:
Email:
Telefon:

Mesajul dumneavoastra se trimite direct catre Ici Et La.

Solicita oferta de la Ici Et La Solicita oferta de la toate locatiile